- 13,414
- 8,835
- 113
Tebrikler feromm🧿
2 tur daha gidilirSon adim
HeKazandık mı totem yapıyorum
Belli olmaz2 tur daha gidilir
YapsaydınBeyler benim durumu biliyorsunuz sikintiliyim bu ara maddi olarak benim için büyü para bu nedenle rolü ben bitireyim @Barrios ve @JayJayOkocha arkadaşlara 250 er bakiye atayım onlarda kazanırsa başkasına derken
Kesene bereket abi herkese iyi akşamlarBeyler benim durumu biliyorsunuz sikintiliyim bu ara maddi olarak benim için büyü para bu nedenle rolü ben bitireyim @Barrios ve @JayJayOkocha arkadaşlara 250 er bakiye atayım onlarda kazanırsa başkasına derken
@vurucu999 dost iki adım başarılı ve rolu bitirdim iki dosta 250 er atıyorum emeğine sağlık kesnee bereketBeyler benim durumu biliyorsunuz sikintiliyim bu ara maddi olarak benim için büyü para bu nedenle rolü ben bitireyim @Barrios ve @JayJayOkocha arkadaşlara 250 er bakiye atayım onlarda kazanırsa başkasına derken
Hakan bugun ısler kesatYapsaydın
Sağlık olsun kolay gelsinBeyler benim durumu biliyorsunuz sikintiliyim bu ara maddi olarak benim için büyü para bu nedenle rolü ben bitireyim @Barrios ve @JayJayOkocha arkadaşlara 250 er bakiye atayım onlarda kazanırsa başkasına derken
SormaHakan bugun ısler kesat
Tamam fedom sen bilirsin ihtiyacın varsa bitir zorlamaBeyler benim durumu biliyorsunuz sikintiliyim bu ara maddi olarak benim için büyü para bu nedenle rolü ben bitireyim @Barrios ve @JayJayOkocha arkadaşlara 250 er bakiye atayım onlarda kazanırsa başkasına derken
@vurucu999 len yine topraktan çıkma bakiye yapmışsın insan bana da roll açtırır hahaha 🤣🤣🤣⛏⛏@vurucu999 dost iki adım başarılı ve rolu bitirdim iki dosta 250 er atıyorum emeğine sağlık kesnee bereket
Dost riske edemem inan kaybedersek hem kimseye atamam hem bana kalmaz aza kanaat edelim biz tadında bırakalım biraz önce 100 TL kimse vermedi 4 saat aradıkYapsaydın
Fero dan roll bakiyesi alamadım ya artık bu forumda olamanın anlamı yokmuş herkese günaydın@vurucu999 dost iki adım başarılı ve rolu bitirdim iki dosta 250 er atıyorum emeğine sağlık kesnee bereket