- 19,461
- 8,263
- 113
Aynen sayende @sinansrml63 @ahmetc10 ödüller gönderildi bol şanslarEn dogrudur dost bak 800 TL parayla başladık kaç kişi ekmek yedi paylaştıkça çoğalır
Aynen sayende @sinansrml63 @ahmetc10 ödüller gönderildi bol şanslarEn dogrudur dost bak 800 TL parayla başladık kaç kişi ekmek yedi paylaştıkça çoğalır
Sana her zaman musaitiz dostYok abi eyvallah biraz daha çoğalt ondan sonra gönlünden kopunca hallederiz ❤
Aynenİlk adımı geçti gerisi gelir 😀
CansınSana her zaman musaitiz dost
Kalan 3 kişiye de ulasirsak rahat ederizAynen sayende @sinansrml63 @ahmetc10 ödüller gönderildi bol şanslar
Getirdi umarim artik gecelri parasizlik yerine forums gelmek yerine en nezih mekana gidersin amiinnnEmeğine sağlık dost umarım sanada şans getirir paramız
Erhan başarır şimdi olmadı Ahmet yada Sinan başarırKalan 3 kişiye de ulasirsak rahat ederiz@Erhan2121 RE saygilarimla
Ben şehrin en nezih mekanında ustabasiyim dost bana en huzurlu yer evin balkonuGetirdi umarim artik gecelri parasizlik yerine forums gelmek yerine en nezih mekana gidersin amiinnn
Aynen haylaz çocuk nbrOooo @Golcümetin reiss senin Rolling miydi bol şans kanka
Valla ya şu benim dm ye bir nefes aldırın lütfenErhan başarır şimdi olmadı Ahmet yada Sinan başarır
Sağol zengin kankam benim 😁❤Aynen haylaz çocuk nbr
Roll kazanmayacan 😂Valla ya şu benim dm ye bir nefes aldırın lütfen![]()
🥴Valla ya şu benim dm ye bir nefes aldırın lütfen![]()
Yok be Gariban benSağol zengin kankam benim 😁❤
Forumda ilk kez birinin sigarasını içecem bakalım nasıl bir duyguymuş inşallah bağımlılık yapmaz kesene bereket eyvallah reisimValla ya şu benim dm ye bir nefes aldırın lütfen![]()
İyi geceler canoom@qguzh4nn0 abim iyi geceler
Evin balkonunda mangal yap hggBen şehrin en nezih mekanında ustabasiyim dost bana en huzurlu yer evin balkonu![]()