- 9,224
- 5,849
- 113
ben mutluyum vede umutluyum dost para gelir gider önemli olan sağlik 🤕Bu adam bir yandan ben bir yandan dağıtıyoruz kimse mutlu değil![]()
ben mutluyum vede umutluyum dost para gelir gider önemli olan sağlik 🤕Bu adam bir yandan ben bir yandan dağıtıyoruz kimse mutlu değil![]()
Ne yaptı kanka@Wiskas sen bugün odul alırsın ama bir daha sana kimse odul vermicek haberin olsun ulan üç kuruş para için yaptığın hareketlere bak
Aynen ben wiskas a ödül vermiyeceğimi söyledim zaten diğer arkadaşlara ulaşırım başarılı olursam@Wiskas sen bugün odul alırsın ama bir daha sana kimse odul vermicek haberin olsun ulan üç kuruş para için yaptığın hareketlere bak
50 100 tane kızgın emoji atmış dost ayip ciddenNe yaptı kankadurmuyor mu yine
ya belki baska bir seye cani sıkılmıştır çok sey yapmayin hepimize oluyor bazen be50 100 tane kızgın emoji atmış dost ayip cidden
Bende ona odul vermicem dost ne hali varsa gorsunya belki baska bir seye cani sıkılmıştır çok sey yapmayin hepimize oluyor bazen be
Sebep belli@Wiskas niye kızıyor sun![]()
nasirına basmişlar ömer baba@Wiskas niye kızıyor sun![]()
Wiskoda gariban da işte ortam kalabalik ödül alamayınca sinir yaptı kusruna bakmayınnasirına basmişlar ömer babaEkli dosyayı görüntüle 821708
Mulayim kazan di simdi bende 3 adimdayim besiktas bi taraftan dağıtıyor mulayim hekeza ole dost golcu kazandı dagitti bugün burdan herkes kazançlı çıkacak ti zaten az biraz sabırlı olsaydı keskeWiskoda gariban da işte ortam kalabalik ödül alamayınca sinir yaptı kusruna bakmayın
Siz de haklısınız kanka oda rahat durmuyor sinir emojisi banada atiyor habireMulayim kazan di simdi bende 3 adimdayim besiktas bi taraftan dağıtıyor mulayim hekeza ole dost golcu kazandı dagitti bugün burdan herkes kazançlı çıkacak ti zaten az biraz sabırlı olsaydı keske
.Wiskoda gariban da işte ortam kalabalik ödül alamayınca sinir yaptı kusruna bakmayın
Adamsinnn binlerce katını kazanman dilegiyleİster inanın ister inanmayın bende sadece 250 TL kaldı 26 kisiyede faydamiz oldu herkese bol şans![]()