- 8,615
- 6,964
- 113
Oooo @Golcümetin reiss senin Rolling miydi bol şans kanka
Listede 4-5 kişi vardı 2 sine ben ulaştım. Erhan ve diğer arkadaş başarılı olursa onlar ulaşır onlarda ulaşamaz da Beşiktaş ulaşırBu adama niye para atmiyorsunuz lalisteye ekleyin oguzhanida
Dm baksana knkTebrikelr dost
Biz onu sevmiyoruz maalesef puahahBu adama niye para atmiyorsunuz lalisteye ekleyin oguzhanida
Emeğine sağlık dost umarım sanada şans getirir paramızListede 4-5 kişi vardı 2 sine ben ulaştım. Erhan ve diğer arkadaş başarılı olursa onlar ulaşır onlarda ulaşamaz da Beşiktaş ulaşır![]()
BJK mülayim rolling kazançtan bizde rolling yaptıkOooo @Golcümetin reiss senin Rolling miydi bol şans kanka
Hemde bombali olanindan@sinansrml63 sen de bi rol patlatirsin artık 💣
En çok bunu istiyorum 😂😂😂😂😂@sinansrml63 sen de bi rol patlatirsin artık 💣
Senin nasıl gidiyor dost başarı varmıBiz onu sevmiyoruz maalesef puahah
BJK bizi hiç bir zaman görmez biz onu görürüz sıkıntı yok abim candır 😆BJK mülayim rolling kazançtan bizde rolling yaptık
Nasip Bakalim Umarım. Çok adım yapıp yatmaktansa tek adım atıp birkaç kişiye ulaşıyorum umarım yanlış yapmıyorum durEmeğine sağlık dost umarım sanada şans getirir paramız
İlk adımı geçti gerisi gelir 😀Senin nasıl gidiyor dost başarı varmı
2 adıma geçtim şimdi dostSenin nasıl gidiyor dost başarı varmı
Erhanim sinandan sevgiler @Erhan2121Biz onu sevmiyoruz maalesef puahah
En dogrudur dost bak 800 TL parayla başladık kaç kişi ekmek yedi paylaştıkça çoğalırNasip Bakalim Umarım. Çok adım yapıp yatmaktansa tek adım atıp birkaç kişiye ulaşıyorum umarım yanlış yapmıyorum dur
Köpeğin olsun yaz abi dm@Beşiktaş bugün bir sigara içeriz sanki 😆😆
Çok paramız yok ama sigara paramız var@Beşiktaş bugün bir sigara içeriz sanki 😆😆
Yok abi eyvallah biraz daha çoğalt ondan sonra gönlünden kopunca hallederiz ❤Köpeğin olsun yaz abi dm