- 23,321
- 12,160
- 113
Neyi kaydettiğimi anladın sen kardeşim ödül olsa Okey roll bakiyesi veriyorsun burda olup sana destek atan adamın hakkıdır roll neyse yanlış anlaşıldım kapansın konuBu kendi paramız değilmi? Senin paran benim param mı oluyor
Neyi kaydettiğimi anladın sen kardeşim ödül olsa Okey roll bakiyesi veriyorsun burda olup sana destek atan adamın hakkıdır roll neyse yanlış anlaşıldım kapansın konuBu kendi paramız değilmi? Senin paran benim param mı oluyor
Aynen benden bahsediyorSenimi
Olur dostDost sence sakıncası yoksa bu konudan devam edebilir misin role ? Maksat kime ulasilgini bilelim
Yanlis demiştir takma sen dostAynen benden bahsediyor
Dost bu arada sen benim takip etmediğimi felan sandin sanirim ama bende ilk adimdan beri burdayımNeyi kaydettiğimi anladın sen kardeşim ödül olsa Okey roll bakiyesi veriyorsun burda olup sana destek atan adamın hakkıdır roll neyse yanlış anlaşıldım kapansın konu
Bize yol mu ödülTakiplemekten kör olduk roll bize gelmedi sans 😀
Sen erhanin konusunu takip et yuzde 1 belki basaror sana atar gfgBize ödül yok mu anlamadım
Doğrudur kardeşim benim ne seninle nede mulayimle sorunum yok tam tersi severim sizi ama sadece fikrimi sundumDost bu arada sen benim takip etmediğimi felan sandin sanirim ama bende ilk adimdan beri burdayım
Senin Uykun gelmişti yarın Takibe devamBize ödül yok mu anlamadım
👍Neyi kaydettiğimi anladın sen kardeşim ödül olsa Okey roll bakiyesi veriyorsun burda olup sana destek atan adamın hakkıdır roll neyse yanlış anlaşıldım kapansın konu
Erhana tam destek ver Sinan Uğur meleği gibi adamsın @Erhan2121 başarılar diler sinanSen erhanin konusunu takip et yuzde 1 belki basaror sana atar gfg
Tamam dost ben o mevzuyu çözeceğim siz role odaklanın umarım hepiniz basalirili olursunuz daha fazla kişiye ulaşmış oluruz bol sansDost bu arada sen benim takip etmediğimi felan sandin sanirim ama bende ilk adimdan beri burdayım
Zeisy kalbi temiz insandır dost ne olur bu tatsız konuyu kapatın artikDoğrudur kardeşim benim ne seninle nede mulayimle sorunum yok tam tersi severim sizi ama sadece fikrimi sundum
Sende bana ulas bende roll yapiyim bende alamayanlardanim 😃Tamam dost ben o mevzuyu çözeceğim siz role odaklanın umarım hepiniz basalirili olursunuz daha fazla kişiye ulaşmış oluruz bol sans
Roll hakkı alan 3 kisi hariç listeBen ciddiyim dost sen liste yap musaitsen bu konuda açık kalsın