- 11,739
- 16,769
- 113
Kendi payıma düşen den yine özelden ulaşacaklarım var zaten küçük de olsa miktar
Sen bu konudaki hakettiğini düşündüğün kişilerden liste yap dost ben iş çıkışı hepsine tek tek ulaşırımBenmi yanlış gördüm o arkadaşi fazla görmedim çünkü
Bu kendi paramız değilmi? Senin paran benim param mı oluyorDoğrudur ama kendi paranla atarsın burası roll takip edenlere ayıp değil mi beni boş ver diğer arkadaşlara oldumu şimdi bu birde senin gibi birisi yakıştıramadim sadece
Fark etmiyo hepsi kardeşimiz hiç sorun yok 😎😎Elbet bizede bir gün Oğuz abi![]()
Sen adamsinSen bu konudaki hakettiğini düşündüğün kişilerden liste yap dost ben iş çıkışı hepsine tek tek ulaşırım
Adamsın abiSen bu konudaki hakettiğini düşündüğün kişilerden liste yap dost ben iş çıkışı hepsine tek tek ulaşırım
Aynen öyle dost bgun olmaz yarın bize olur napalimKazanan arkadaşlara tebrikler no problem canınız sağolsun
Daha burdan alan 3 kisi rol acacak dost bizden biri bile kazanırsa konudakilere ulaşır zatenSen bu konudaki hakettiğini düşündüğün kişilerden liste yap dost ben iş çıkışı hepsine tek tek ulaşırım
Yok dostum saol ben sadece düşüncemi ilettim yanlış varsa söyleyin ben kendim için demedim zaten beni bilen bilirSen bu konudaki hakettiğini düşündüğün kişilerden liste yap dost ben iş çıkışı hepsine tek tek ulaşırım
Beni diyor dostKim o arkadaş
Senin yaptığın ayıp oluyor bak özellikle itiraz etmeyin dedim.Doğrudur ama kendi paranla atarsın burası roll takip edenlere ayıp değil mi beni boş ver diğer arkadaşlara oldumu şimdi bu birde senin gibi birisi yakıştıramadim sadece
SenimiBeni diyor dost
Bize ödül yok mu anlamadım@Erhan2121 ve @zeisy @Golcümetin 700 lük rol yapar kalanlara ulaşır başarılı olursa. kalanlardan kimse itiraz etmez ise sevinirim kalan kasa da @Beşiktaş ile yarı yariya oldu yine birşeyler yapmaya çalışırız
Ben ciddiyim dost sen liste yap musaitsen bu konuda açık kalsınYok dostum saol ben sadece düşüncemi ilettim yanlış varsa söyleyin ben kendim için demedim zaten beni bilen bilir
Dost istersen ben yaparımBen ciddiyim dost sen liste yap musaitsen bu konuda açık kalsın
Dost sence sakıncası yoksa bu konudan devam edebilir misin role ? Maksat kime ulasilgini bilelimSenimi
YapDost istersen ben yaparım