- 7,155
- 8,056
- 113
Kanka sinanla senin konuya geleceğiz bilgin olsunEyw kesenize bereket dost
Kanka sinanla senin konuya geleceğiz bilgin olsunEyw kesenize bereket dost
Canı sağolsun knkaKaynak yanlış anlamada ortadaki arkadaştan daha çok hak edenler vardı hadi beni geç Ahmet nedne olmadi
YapalımRol yapacaksın değilmi?
Yok ben 700 e rol açmak istiyorum belki bizde iyi tutar kazanir dağıtırızBu Bana uyar ama 6 kişi 350 şer falanda yapabiliriz sizede uyarsa.
Ne zaman biyoe dese elinde patliyorYok ben 700 e rol açmak istiyorum belki bizde iyi tutar kazanir dağıtırız
Bana Farketmez diger takip eden arkadaşlar için dedimYok ben 700 e rol açmak istiyorum belki bizde iyi tutar kazanir dağıtırız
Benmi yanlış gördüm o arkadaşi fazla görmedim çünküCanı sağolsun knka
Sen gel dost sinan a maalesef izin yokKanka sinanla senin konuya geleceğiz bilgin olsun![]()
Kim o arkadaşBenmi yanlış gördüm o arkadaşi fazla görmedim çünkü
Zeliys mi ne o arkadaşKim o arkadaş
O arkadaş benim yok günümde defalarca destek attı kazanamadığı halde kendi parasından. Yeterli mi muro kardeşim özellikle seçtimKaynak yanlış anlamada ortadaki arkadaştan daha çok hak edenler vardı hadi beni geç Ahmet nedne olmadi
Elbet bizede bir gün Oğuz abi@Beşiktaş @Mülayim6060 daim olsun gardaslarim 🧿🧿
Kim bilir belki bugün olur bizde 5 6 kişiyi görürüz kanka bilemezsin kiNe zaman biyoe dese elinde patliyor
Kanka sikinti varsa baskasina salla elbet cikariz biz yineO arkadaş benim yok günümde defalarca destek attı kazanamadığı halde kendi parasından. Yeterli mi muro kardeşim özellikle seçtim
Doğrudur ama kendi paranla atarsın burası roll takip edenlere ayıp değil mi beni boş ver diğer arkadaşlara oldumu şimdi bu birde senin gibi birisi yakıştıramadim sadeceO arkadaş benim yok günümde defalarca destek attı kazanamadığı halde kendi parasından. Yeterli mi muro kardeşim özellikle seçtim