- 16,044
- 4,572
- 113
Valla ben 2 listede de varım 😂Kazancın hepsini dağıtacağız kime yeterse artık ulasamadiklarim.kusura bakmasın ama yine dewam edecegim bunu halledelim
Valla ben 2 listede de varım 😂Kazancın hepsini dağıtacağız kime yeterse artık ulasamadiklarim.kusura bakmasın ama yine dewam edecegim bunu halledelim
Kesene bereketKazancın hepsini dağıtacağız kime yeterse artık ulasamadiklarim.kusura bakmasın ama yine dewam edecegim bunu halledelim
@Beşiktaş kankam zorda kalmasin önemli değil ben olmasamda olur
Ona da dost karar versinValla ben 2 listede de varım 😂
Sana 1200 atayım herkese 200 at dost kimse boşa takip etmiş olmasın uygunmudur paratim at bana
2 ödül anlamında söylemedim. Gece olan şimdi yok. Şimdi olanda gece yoktu. Gecede şimdide takip ettim anlamında.Ona da dost karar versin)
Sen olmazsan olmaz yaz dost 7 oldu@Beşiktaş kankam zorda kalmasin önemli değil ben olmasamda olur
Bunu dedıkten sonra ablalar kendıne geldi feroHadi be Kenyalı kizlar yerim oranizi buranizi ayın su 3 sayıyı
Sen olmazsan olmaz yaz dost 7 oldu@Beşiktaş kankam zorda kalmasin önemli değil ben olmasamda olur
Sorma len onlarda bunu bekliyormusBunu dedıkten sonra ablalar kendıne geldi fero
Tebrıkler
Adamsın canımsın ❤Sen olmazsan olmaz yaz dost 7 oldu
Dost bende paratim yok birde @haylan06 dost var nasıl dersen iban atarimSana 1200 atayım herkese 200 at dost kimse boşa takip etmiş olmasın uygunmudur paratim at bana
SaplakeKorkma![]()
İban at haylanda dahil 1500 atayim kelle başı 200 atDost bende paratim yok birde @haylan06 dost var nasıl dersen iban atarim
8 kişi degilmiydikSana 1200 atayım herkese 200 at dost kimse boşa takip etmiş olmasın uygunmudur paratim at bana
Bendede papara ve iban var başka birşey kullanmam sıkıntı olursa sizler için önemli değil canınız sağ olsunDost bende paratim yok birde @haylan06 dost var nasıl dersen iban atarim
Tamamdır dost atıyorumİban at haylanda dahil 1500 atayim kelle başı 200 at
Paratim hiçç yokk evet,,atam dedem usulü bizde hepp ı bannDost bende paratim yok birde @haylan06 dost var nasıl dersen iban atarim
Beyler herkes dosta ibanini atsın ben ona atıyorum hepinizin emeğine saglikİban at haylanda dahil 1500 atayim kelle başı 200 at
Kesene bereket şansın kazancın bol olsun dostBeyler herkes dosta ibanini atsın ben ona atıyorum hepinizin emeğine saglik