- 38,480
- 37,342
- 113
Dost valla çok bı kar etmedik ama dewam edecegim gün içinde hallederiz8 kişi degilmiydik
Dost valla çok bı kar etmedik ama dewam edecegim gün içinde hallederiz8 kişi degilmiydik
bol şanslar dostum naptınızBeyler herkes dosta ibanini atsın ben ona atıyorum hepinizin emeğine saglik
Kesene bereket fedoBeyler herkes dosta ibanini atsın ben ona atıyorum hepinizin emeğine saglik
kime iban atıyoruz ahahahaBeyler herkes dosta ibanini atsın ben ona atıyorum hepinizin emeğine saglik
Kesene bereke birin bin olsun 🚬İban at haylanda dahil 1500 atayim kelle başı 200 at
Aynen,,biri bin hatta 3-5 bin hatta hattaKesene bereke birin bin olsun 🚬
Ben gönderdim arkadaslar hepinize bol sans umarım şanslı gelir paramızKesene bereke birin bin olsun 🚬
Güzel insan inşallahAynen,,biri bin hatta 3-5 bin hatta hatta
MAXWİN Olsun,,![]()
![]()
Tekrar kesene bereket hakkını helal et canın sağ olsun ❤Ben gönderdim arkadaslar hepinize bol sans umarım şanslı gelir paramız
Kesene bereket dostBen gönderdim arkadaslar hepinize bol sans umarım şanslı gelir paramız
Saol dost,,senin ve her arkadaşın dilediğince gönlünce olsun,,Ben gönderdim arkadaslar hepinize bol sans umarım şanslı gelir paramız
bol şanslar dostum naptınız
Ne demek dost kenyalilar sagolsunTekrar kesene bereket hakkını helal et canın sağ olsun ❤
Dep deppp kenyaaa,,,Ne demek dost kenyalilar sagolsun![]()
kardeş ülke kenya o zaman artıkNe demek dost kenyalilar sagolsun![]()
işte gerçek bonkörlükHaydi şimdi bir adım daha yapayım veremedikleri mız için kimsenin gonlunklamasin
Rastgele diyelim,,alamayan arkadaşlar içinde nasipp diyelim,,destek verelim,,Haydi şimdi bir adım daha yapayım veremedikleri mız için kimsenin gonlunklamasin
Bol şansHaydi şimdi bir adım daha yapayım veremedikleri mız için kimsenin gonlunklamasin
Dostum gönderdi teşekkür ederim bir sigaranı içelim eyvallah tekrar sağ olasın ❤Ne demek dost kenyalilar sagolsun![]()