- 38,598
- 37,493
- 113
Vay anasını şimdi vbete paratimle para artık işlem başarısız dedi paratimde de para yok sitede de
var mı aynı durumu yaşayan beyler paratim kullanmadım hiçVay anasını şimdi vbete paratimle para artık işlem başarısız dedi paratimde de para yok sitede de
YansirVay anasını şimdi vbete paratimle para artık işlem başarısız dedi paratimde de para yok sitede de
Bende kullanmadım nfc yok diye ama vbette kalmaz yavar mı aynı durumu yaşayan beyler paratim kullanmadım hiç
Bu nasıl iş dost bekle geçerVay anasını şimdi vbete paratimle para artık işlem başarısız dedi paratimde de para yok sitede de
bende aynı nedenden kullanmadımBende kullanmadım nfc yok diye ama vbette kalmaz ya
Gerçi karar aldım bi daha Türk sitesine tövbe ediyorum only dolar stake sadece para öyle kazanılır başka türlü herkes sürünüyorbende aynı nedenden kullanmadım
Geç yansır ...sorun yok şuan paratimde way gazinoya atttim..şu vbette ne buluyorsun gardasim ya...Vay anasını şimdi vbete paratimle para artık işlem başarısız dedi paratimde de para yok sitede de
bende crypto oldu mu öyle yapıyorum stakeden soğuk cüzdana soğuk cüzdandan çapraz kabul eden siteyeGerçi karar aldım bi daha Türk sitesine tövbe ediyorum only dolar stake sadece para öyle kazanılır başka türlü herkes sürünüyor
Vay gazino bonkadır 🤣🤣Geç yansır ...sorun yok şuan paratimde way gazinoya atttim..şu vbette ne buluyorsun gardasim ya...
Bu saatte yüzde 35 yüzde 40 kayıp bonusu ve çark veren siteler varken![]()
Başına gelen varmı böyle bir durum ya ?Vay arkadaş ortada para yok paratime geçti para bana bildirim geldi işlem yaptım işlem başarısız dedi hesap geçmişinde ne gelen para var ne giden para vbet dekont istiyor dekont yok
paratimin destek numarası felan var mı ara söyleVay arkadaş ortada para yok paratime geçti para bana bildirim geldi işlem yaptım işlem başarısız dedi hesap geçmişinde ne gelen para var ne giden para vbet dekont istiyor dekont yok
Tamam dost para geldi bulundu korktuk gece gece üç kuruş paramız varparatimin destek numarası felan var mı ara söyle