- 10,088
- 3,817
- 113
Hoşgeldin ahmedimmGönder gelsin knka kupon
Hoşgeldin ahmedimmGönder gelsin knka kupon
Hoş geldin meymunummmBol sans
Göndereyim de betcolarda sorunmu var güncelleme felan dediler evermatrix e mi atsak parayi ?Gönder gelsin knka kupon
Nerden vurdun yineHalettim sana bol sans de biz olaya para dagitmakla baskadik bu işte bir terslik var önce kazanacaktik halbuki![]()
at every uğraşmada everyler tüm maçları almıyorlar nedenseGöndereyim de betcolarda sorunmu var güncelleme felan dediler evermatrix e mi atsak parayi ?
Biryerden vurmadım daha Sinan'ım avans aldık sadeceNerden vurdun yine
Sonumuz hayır olsun ddddssdHalettim sana bol sans de biz olaya para dagitmakla baskadik bu işte bir terslik var önce kazanacaktik halbuki![]()
Aboo dikkatli oyna o zamanBiryerden vurmadım daha Sinan'ım avans aldık sadeceişyerinden alın teri
Everymatrix en iyisi knkaGöndereyim de betcolarda sorunmu var güncelleme felan dediler evermatrix e mi atsak parayi ?
Bahsisten bahsetme Sinan a ddsdBiryerden vurmadım daha Sinan'ım avans aldık sadeceişyerinden alın teri
Tarihe yazdım seni gadam roll başlamadan kazanan ilk forumkâr 🤣🤣Sonumuz hayır olsun ddddssd
Sağol gardasim..şimdi daha dikkatli oynarsın..kaybetme lüksü yok dd
Başlamadan dağıtmaya başlamışsın gece uzun olacak demekki bol bol kazanç olsunBiryerden vurmadım daha Sinan'ım avans aldık sadeceişyerinden alın teri
Selam bebekSelam beyler
İnslhBaşlamadan dağıtmaya başlamışsın gece uzun olacak demekki bol bol kazanç olsun
Dost
Welcome to homeSelam bebek
Sinan beni gör bak burdayım sonra yan çizme
Aleyküm selam kralSelam beyler