- 24,253
- 22,825
- 113
Abi ozellerin garantisi yokki 100 ozelden 1 2 tane geliyor zatenSu rollerden cok degil 200 alipozelleri almak istyorum deliricem erhan ozeller cok iyi 500 500 ya
Abi ozellerin garantisi yokki 100 ozelden 1 2 tane geliyor zatenSu rollerden cok degil 200 alipozelleri almak istyorum deliricem erhan ozeller cok iyi 500 500 ya
Dün rol yaptım 1.7k kazandım, 1.6k dağıttım. Deyyonun teki özelden bana yazıyo diyoki o sana kalan 100 tl yi bana at ben sana atarım akşam diyo. 300-400 istiyen de oldu aw tanımadığım kişiler bi de. 1 sefer bile muhabbetim olmayan adamlar bi de. Rol e 1 tane bile yazı yazmadılar, direkt dm den yazıyolar.2 olacak kanka 1 kupon eksi yazdı
Gs kazanie cart curt actilqr hep 500 oranAbi ozellerin garantisi yokki 100 ozelden 1 2 tane geliyor zaten
Forumda ben 1 defa rol açtım son adim da dua ettim gelmesin diye bazen kazanç ta çok göze batıyor dostDün rol yaptım 1.7k kazandım, 1.6k dağıttım. Deyyonun teki özelden bana yazıyo diyoki o sana kalan 100 tl yi bana at ben sana atarım akşam diyo. 300 istiyen de oldu aw. 1 sefer bile muhabbetim olmayan adamlar bi de
Yav knka kazanmadım ki dağıttım parayı 100 tl kalmış bana. Adam onu bana at diyo kafayı yersin 😁Forumda ben 1 defa rol açtım son adim da dua ettim gelmesin diye bazen kazanç ta çok göze batıyor dost
Param yok dm kapalı dost normaldir forumda çok değişik türden insanlar varYav knka kazanmadım ki dağıttım parayı 100 tl kalmış bana. Adam onu bana at diyo kafayı yersin 😁
Valla sorma 😁Param yok dm kapalı dost normaldir forumda çok değişik türden insanlar var
500 kişinin sorunu var demektir500 kisi nedir yav destekte![]()
Herkes çekim vs yapıyorsa çekimde zor gelir destek sırasıda500 kisi nedir yav destekte![]()
Minimum max çekim şartı olabilir mi abi acaba. O yüzden reddedilmiştir belki500 kisi nedir yav destekte![]()
Zenginlik böyle bir şeyİran illla böyle mi oynayalım. Çeyreği 4 farklı alsan 100 e 800 küsur de gelecekti tekten gitti
Max 5 kati 2500 olması lazım adam 600 cekim vermiş kankaMinimum max çekim şartı olabilir mi abi acaba. O yüzden reddedilmiştir belki
Minimum 100 tl bile cekebilirMinimum max çekim şartı olabilir mi abi acaba. O yüzden reddedilmiştir belki