- 39,505
- 38,326
- 113
Günaydın dostDemekki mesajlar yine silindi
Günaydın dostDemekki mesajlar yine silindi
Günaydın ferom hayırlı kazançlar olan insallahGünaydın dost
Sekadan free aldık dedik çekeriz belki umut ama olmadıGünaydın ferom hayırlı kazançlar olan insallah
Ya nasip canoSekadan free aldık dedik çekeriz belki umut ama olmadıbeceremedik onuda
Sekadan free aldık dedik çekeriz belki umut ama olmadıbeceremedik onuda
@sinansrml63 @bedof34 saygılarYa nasip cano
Bende tam sana yazacaktım basket kuponu 1 saat oldu paylaşmadin diye az rol acta bizde nasiplenelim her zman arka planda kupon alma puaahŞuradan 225 çıkmadı 221 de bitti
Okc 2. Çeyrek 2 farklı alsaydı 1700 alacaktım beni yatır sonra fark at
İntodan 2k gelmişti 2300 yaptım geri kaybettim. 400 kayıp bonusu çeviriyorumBende tam sana yazacaktım basket kuponu 1 saat oldu paylaşmadin diye az rol acta bizde nasiplenelim her zman arka planda kupon alma puaah
2k uzeri aldin 300 de bize atsaydın rol yapsaydık cimri erif puahahİntodan 2k gelmişti 2300 yaptım geri kaybettim. 400 kayıp bonusu çeviriyorum
Haklısın katlayıp mulayime rolling yaptırmayı düşünüyordum olmadı kayıp bonusu katlarsak artık2k uzeri aldin 300 de bize atsaydın rol yapsaydık cimri erif puahah
Güzel rakamlar kazan da hepimizin aklında mulayim var zaten güzel kazanclarda ilk isimini zikredecegimiz adamdirHaklısın katlayıp mulayime rolling yaptırmayı düşünüyordum olmadı kayıp bonusu katlarsak artık