Hahahaah çıplak dayım benim
Bunlar senin konuyu takip ediyorlar...bana rol yaptıracağını duyunca hemen watsapima damladilar...bize yatır diye ..
İyi yapmışsın...herkesin gönlü hoş olsun...emeğine saglikİsa abi 200 attim.mecbur başka kiramayacagim bi arkadaşa da 250 attk ben geceyi kapattım bol şanslar
Çekim erken gelseydi Houston cyber den 3 çeyrek kasa atsam iyi kazanç olurduAfiyet olsun dost arkasına 00 köy gel
Banaİsa abi 200 attim.mecbur başka kiramayacagim bi arkadaşa da 250 attk ben geceyi kapattım bol şanslar
Tebriklerİsa abi 200 attim.mecbur başka kiramayacagim bi arkadaşa da 250 attk ben geceyi kapattım bol şanslar
Meto sen avucunu yalarsın. 🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣
Bana hala gelemdi para sen ezdin bileÇekim erken gelseydi Houston cyber den 3 çeyrek kasa atsam iyi kazanç olurdu
Çok ayıp geçen ben sana jest yaparken avucunu yala dedim mi len alooooMeto sen avucunu yalarsın. 🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣
Şans Yok 2 maça oynadım ikiside ters bitti Houston u kaçırınca böyle olacağını biliyordumBana hala gelemdi para sen ezdin bilebiz daha kavusamadik
Sponsor olur musun 2 adım yapayımBana hala gelemdi para sen ezdin bilebiz daha kavusamadik
Olurum iki adımda 500 al kalanı alırımSponsor olur musun 2 adım yapayım
Eyvallah adamsınOlurum iki adımda 500 al kalanı alırım![]()
Paratim at sana zahmetEyvallah adamsın
🐍 Ni Sal gelsinOlurum iki adımda 500 al kalanı alırım![]()
Benden IBANtim den başka bir halt yoktur paratimden IBAN time ativersenParatim at sana zahmet
UygundurBenden IBANtim den başka bir halt yoktur paratimden IBAN time ativersen