- 4,592
- 2,836
- 113
At abi.paratim 300.atacam.yapin birseylerYok be dost gence takılıyorum ben![]()
At abi.paratim 300.atacam.yapin birseylerYok be dost gence takılıyorum ben![]()
1800 dediğin bı karton sigara parasıYok be dost gence takılıyorum ben![]()
Kanka 200 birine atacam dedin @Beşiktaş seçsin dedin kankaAt abi.paratim 300.atacam.yapin birseyler
Dost bana değilde senin içinde uygunsa İsa abiye verelim bir rol yapsın bizeAt abi.paratim 300.atacam.yapin birseyler
Atsın abi iban daha uygunDost bana değilde senin içinde uygunsa İsa abiye verelim bir rol yapsın bize
@aSiRuH06 yap bakalım shovunuAtsın abi iban daha uygun
Kanka takip ettim o kadar ya.@Beşiktaş Bu arkadaş atalimli
Az bı bekle la acele etme senide göreceğim benKanka takip ettim o kadar ya.
İstersen rol yapayım fark etmez tabi uygun görseniz
Dost bak işlerim.var rolü takip.et halledinKanka takip ettim o kadar ya.
İstersen rol yapayım fark etmez tabi uygun görseniz
Bende o işDost bak işlerim.var rolü takip.et halledin
La adama iban at sana 300 atacak benim yerime rol yapacaksinKuruş yok cigara aldım..kalaninada meşrubat..bugün bu masadaydik..yarına neolur bilinmez
Aha..
Ekli dosyayı görüntüle 811144
Sictikk ben markete geri doneyimLa adama iban at sana 300 atacak benim yerime rol yapacaksin
İki duman çekince kafa gittiKuruş yok cigara aldım..kalaninada meşrubat..bugün bu masadaydik..yarına neolur bilinmez
Aha..
Ekli dosyayı görüntüle 811144
Kurtarana bı iban atta sonra ne yapacaksan yapSictikk ben markete geri doneyim)))
Dd
5dakka evde olurum.su gurcistanlikkizlar üzerime üzerine geliyor...İki duman çekince kafa gitti![]()
Fast limiti dolmuş 12de İsa abide @aSiRuH06Kurtarana bı iban atta sonra ne yapacaksan yap
Üzerinde bir şey varmı abi sokakta çıplak kosmuyorsundur umarım5dakka evde olurum.su gurcistanlikkizlar üzerime üzerine geliyor...