Sana bir tüyo vereyim mi sınırlı git eve sonra biraz kız sağa sola yemek yapmamıştır kesin sonra kalk sofranı hazırlaBenim avrat küs bana sabah kapıyı çektik çıktık akşam neler bekliyor bizi kim bilir 🤣🤣
Sana bir tüyo vereyim mi sınırlı git eve sonra biraz kız sağa sola yemek yapmamıştır kesin sonra kalk sofranı hazırlaBenim avrat küs bana sabah kapıyı çektik çıktık akşam neler bekliyor bizi kim bilir 🤣🤣
Bol şansBol şans
Denendi kanka denendi hepsi denendi yemiyor artık 7. Yıla girdik 😂Sana bir tüyo vereyim mi sınırlı git eve sonra biraz kız sağa sola yemek yapmamıştır kesin sonra kalk sofranı hazırla![]()
Beni tanıyan biri oldugun kesin zaten de ben abudik kubidik nicklerle kendimi gizlemiyorum herşeyim ortadaBana laf yapacak adam burda bulaman meto dikkat et bak Joe Ağır taştır üstüne düşer felan
İzin aldın mı geçerken ?Beyler site değiştin betkoya geçtim pusulaya takvim spini için atmıştım en azından olurda kaybedersek kayıp bonusu umudumuz olsun![]()
Oo zaman geçmiş olsunDenendi kanka denendi hepsi denendi yemiyor artık 7. Yıla girdik 😂
Metinim ilah mısın silah mı nesin sen lan 🤣🤣Beni tanıyan biri oldugun kesin zaten de ben abudik kubidik nicklerle kendimi gizlemiyorum herşeyim ortada![]()
Sağ ol gardaşım 👑👑Oo zaman geçmiş olsun![]()