Vatan millet sana minnettarAksam muhabbet ederim ben gündüz muhabbet pek sarmıyor beni kanka puaha
Vatan millet sana minnettarAksam muhabbet ederim ben gündüz muhabbet pek sarmıyor beni kanka puaha
Erhanımda adamdır gardaşım benim Mert insanAksam muhabbet ederim ben gündüz muhabbet pek sarmıyor beni kanka puaha
Oda bişey mi ben sofrayı kurmadan önce kahve de hazırlıyorum eşimeKılıbık adamdan korkacan bilader meto evde kesin yemekte yapmıştır sofra hazırdır
Bana laf yapacak adam burda bulaman meto dikkat et bak Joe Ağır taştır üstüne düşer felanWonza rolling i sapote etme
YandıkkkOda bişey mi ben sofrayı kurmadan önce kahve de hazırlıyorum eşime
Camları sildinmi neclaOda bişey mi ben sofrayı kurmadan önce kahve de hazırlıyorum eşime
HahahhahaYandıkkk
Değme metinime değme 😂Bana laf yapacak adam burda bulaman meto dikkat et bak Joe Ağır taştır üstüne düşer felan
Hergün düzenliCamları sildinmi necla
Metin beni aslında tanırda dur dm den söyliyim bak sonra izle metin nasıl çoşacakDeğme metinime değme 😂
PuahhahaHergün düzenli![]()
Son dakika eve gelen kocasını pusuda bekleyip kafasında tencereyi kırdıBenim avrat küs bana sabah kapıyı çektik çıktık akşam neler bekliyor bizi kim bilir 🤣🤣
Yapar valla en son şekerlik yedik kafamıza çaya şekeri kafamdan atıyordum 😄Son dakika eve gelen kocasını pusuda bekleyip kafasında tencereyi kırdı
Oda bişey mi wasil korkudan evlere temizliğe gidiyormuş kılıbık herifYapar valla en son şekerlik yedik kafamıza çaya şekeri kafamdan atıyordum 😄