- 19,503
- 8,291
- 113
140
Dikkatini iyi vermişssin dostKonu biraz dağıldı o yuzden hızlı hızlı sayıları yazıyorum kanka puaha
Dediya hanım geliyorBu metin varya tam kılıbık adama benziyor
Alla alla diyosun ciddiyim yeni fark ettim ben kimim biliyormusun peki senÇok zekisin hafıza Süper
Hanımcı aga bir rivayete göre yenge 3 sene önce Metin yediğini çıkartma demiş , şuan ağır yaşamlar belgeseli çekmek için hazırlanıyor 🤣🤣Bu metin varya tam kılıbık adama benziyor
Kılıbık adamdan korkacan bilader meto evde kesin yemekte yapmıştır sofra hazırdırDediya hanım geliyor![]()
Aynen ondan hanımın yanında rolling takip ediyorumBu metin varya tam kılıbık adama benziyor
Derken wonNe oluyor la yatacak mi yoksa
Tebrikler ben burdayım no problem şansla geldik daaaNe oluyor la yatacak mi yoksa
PortakalcıAlla alla diyosun ciddiyim yeni fark ettim ben kimim biliyormusun peki sen
Ya bırak hanımın yanında rolling takip etsen hanım seni alır varya döver vallaAynen ondan hanımın yanında rolling takip ediyorum
Aksam muhabbet ederim ben gündüz muhabbet pek sarmıyor beni kanka puahaDikkatini iyi vermişssin dost
Eyvallah dost hosgeldinTebrikler ben burdayım no problem şansla geldik daaa
Wonza rolling i sapote etmeYa bırak hanımın yanında rolling takip etsen hanım seni alır varya döver valla
Rol adamı erhanimAksam muhabbet ederim ben gündüz muhabbet pek sarmıyor beni kanka puaha