- 39,366
- 38,176
- 113
Adammİban yolla dursun fazla birşey almadım la 600 aldım 150 sana ateşleyim sigara al ne diyim 😄
Adammİban yolla dursun fazla birşey almadım la 600 aldım 150 sana ateşleyim sigara al ne diyim 😄
Mevzu nedir ya ben fransizim olayaYok kanka ne diyeyim 3 gün savaş verdim bir insana bir kez denilir yüz kez diyorsan sonuç değişmez
Bolşans dostm ben kimseye kızmam da seninkisi kâle almamak bende almıyorum artık eyvDost dün kizmissinda ben konudada yazmistim bana 1000 lira lazım evrak işleri için inan onu halletmeye gittimkusura bakma lütfen
Est bastacisin her daim seviliyorsun dost@Beşiktaş konunu biraz kirlettim hakkını helal et metini burada yakaladım bol şansın olsun inşallah güzel bir sonuç gelir
700₺ olayı kanka sen rollingine bak daha sonra muronun sohbet konusunda bakarsınMevzu nedir ya ben fransizim olaya
Sayi iptal
Yok laaa fero öyle değilBolşans dostm ben kimseye kızmam da seninkisi kâle almamak bende almıyorum artık eyv
Fero kim bilader ?Yok laaa fero öyle değil
Ben feroFero kim bilader ?
Espri kaliteni baya geliştiriyorsun her geçen günBen fero
Gerçekten öyle biri değilim ama sağlık olsun öyle hissetmiştir.. yoksa herkes ise kaçta gittimi kaçta geldiğimi .. yani herşey nettir bendeYok laaa fero öyle değil