- 39,377
- 38,205
- 113
Bol şans
Ekli dosyalar
-
588.4 KB Görüntüleme: 16
Adamsın lan 😂😂
Puahahaha gene kazanıp toz olma fikri var aklımdaHalledebildiniz mi bana hallettim dedi
İkna etmiş ama seni hahahaYok kanka bana gelen giden birşey olmadı
Bol şansBol şans
Çaya gel hemencecikAdamsın lan 😂😂
bol şans dost yazdığın gibi olsun hepsiSponsor max win lordu sayın @aminisego yu selamliyoruz
Yok kanka ne diyeyim 3 gün savaş verdim bir insana bir kez denilir yüz kez diyorsan sonuç değişmezİkna etmiş ama seni hahaha
Dost alıp başkasını yine dolandırir hiç atmasin baska kimseyi dolandirmasin yeter benceİkna etmiş ama seni hahaha
İsimleri benziyor o zannettimAdamsın lan 😂😂
Kazandık mıAdamsın lan 😂😂
İban yolla dursun fazla birşey almadım la 600 aldım 150 sana ateşleyim sigara al ne diyim 😄Çaya gel hemencecik
Teşekkürlerİban yolla dursun fazla birşey almadım la 600 aldım 150 sana ateşleyim sigara al ne diyim 😄
Yada ne yaparsan yap MK 🤣İban yolla dursun fazla birşey almadım la 600 aldım 150 sana ateşleyim sigara al ne diyim 😄
Bikere de bizi gör reis sigarasız gezip duruyoruzİban yolla dursun fazla birşey almadım la 600 aldım 150 sana ateşleyim sigara al ne diyim 😄
600 varsa atarmıaın çekim yapıp kaçıcamYok kanka ne diyeyim 3 gün savaş verdim bir insana bir kez denilir yüz kez diyorsan sonuç değişmez
Dost dün kizmissinda ben konudada yazmistim bana 1000 lira lazım evrak işleri için inan onu halletmeye gittimPuahahaha gene kazanıp toz olma fikri var aklımda