- 85,750
- 30,204
- 113
Dayı nerde yav
Hangisi 6 tane dayı varDayı nerde yav
Fedo dayıHangisi 6 tane dayı var
Eve geçiyordur oFedo dayı
Aynen vurdum@Enişte gozukmuyon vurdu.nmu voleyi yoksa
Bak şimdi vurmadigina kanaat getirdimAynen vurdum
Uyuya kalmışım özür dilerim@Beşiktaş burda ol dedin kendin kayıplara karıştın 😂🤔
Su uyur Konyalı uyumaz bidaha olmasın :\Uyuya kalmışım özür dilerimbu akşam çayı demle gel
Ortalığı ayağa kaldırır uyutmaz arar dedim ama baktım sabah çağrı felan yok dedim oda uyuya kalmıştır@Beşiktaş burda ol dedin kendin kayıplara karıştın 😂🤔
Olmaz sefim bu akşam yapalım mı bir vurgunSu uyur Konyalı uyumaz bidaha olmasın :\
😂😂😂😂Allah seni ne yapmasın.Uyudum en sonunda ne yapayım .Birde bekleyecekmiydim bu saatte kadar 😂Uyuya kalmışım özür dilerimbu akşam çayı demle gel
Ama bu sefer olsun ha güzelindenOlmaz sefim bu akşam yapalım mı bir vurgun
Forumca hamam sart tek cozumNeşelendirin şuraları artık kimse kazanamıyor bir türlü
Akşama yapalım kazanalım kazandiralim işten çıkınca gelirimNeşelendirin şuraları artık kimse kazanamıyor bir türlü
Tamam kardeşimAkşama yapalım kazanalım kazandiralim işten çıkınca gelirim
Buralarda olda ilminden faydalanalim dostTamam kardeşim
Kelin ilacı olsa kendine sürermiş dostum 😄 buralarda olurum ama takip ederiz saat verirsen ne zaman başlıyacağını toplanalımBuralarda olda ilminden faydalanalim dost
20-21 arası başlarız 20 de işten cikiyirumKelin ilacı olsa kendine sürermiş dostum 😄 buralarda olurum ama takip ederiz saat verirsen ne zaman başlıyacağını toplanalım