- 37,310
- 24,650
- 113
Dost mahcup etmişler seni . Disaridayim bakamadım . Ondan bu loselerAtın korneri @Marley15 dostumuz gelmiş mahcup etmeyin beni
Dost mahcup etmişler seni . Disaridayim bakamadım . Ondan bu loselerAtın korneri @Marley15 dostumuz gelmiş mahcup etmeyin beni
Tüh yeni geldim bir çıkıp bir geliyorum.Sende uğursuzluk var sen çok iyi maç tahmin ederdin.Seni futbolcular mi yanılttı yoksa sende mi sorun 🤔İyisin demiKaybettik '( geç kaldın gelseydin erkenden şans dileseydin belki olurdu
Valla ne bileyim bende anlamadım buralarda ol birazdan daha sağlam gelecehimTüh yeni geldim bir çıkıp bir geliyorum.Sende uğursuzluk var sen çok iyi maç tahmin ederdin.Seni futbolcular mi yanılttı yoksa sende mi sorun 🤔İyisin demi
İşini bitir gel daha sağlam gelecegim bu akşam mecbur vurgun lazımDost mahcup etmişler seni . Disaridayim bakamadım . Ondan bu loseler
Ustasına bırak bu sefer dostValla ne bileyim bende anlamadım buralarda ol birazdan daha sağlam gelecehim
devam mıValla ne bileyim bende anlamadım buralarda ol birazdan daha sağlam gelecehim
?devam mı![]()
Tamam burdayım.Bak bu seferde olmazsa bu sefer yine olmadı deme 😂Bekliyorum birde anlasam şundan gam yemiyecemValla ne bileyim bende anlamadım buralarda ol birazdan daha sağlam gelecehim
Money agamizda vaziyet alın ,l😁İşini bitir gel daha sağlam gelecegim bu akşam mecbur vurgun lazım
Ne olursan ol yine gel dost .İşini bitir gel daha sağlam gelecegim bu akşam mecbur vurgun lazım
Gelir şimdi atmye gidiyordur@Beşiktaş burda ol dedin kendin kayıplara karıştın 😂🤔
Valla bilmemde bu seferde kayıp yaşarsa ondan sonra sende iyi gelmedin diyecek 😂Gelir şimdi atmye gidiyordur
Yok öyle demez fedocum çok anlayışlı dır bence aylardır kazandığını görmedim bana demiyorsa sizin gibi bı bayana hiç demez centilmendirValla bilmemde bu seferde kayıp yaşarsa ondan sonra sende iyi gelmedin diyecek 😂
www.instagram.com
Hadi bakalım kazanmasını isterim Allah gönlüne göre versin 🤲Yok öyle demez fedocum çok anlayışlı dır bence aylardır kazandığını görmedim bana demiyorsa sizin gibi bı bayana hiç demez centilmendir
İnşallahHadi bakalım kazanmasını isterim Allah gönlüne göre versin 🤲