- 3,891

- 2,172

- 113

Yapabilcen kelimeleri yaz kocum @ÖmerBaba eger duruyorsa msj bi bakıp söylermsn sussun şu havlayıp basımk agrıtıyoHararetin artmış gel seni bi sokup çıkartayım porsuk çayına Alev atıyorsun belli . 🤣🤣🤣🤣
Yapabilcen kelimeleri yaz kocum @ÖmerBaba eger duruyorsa msj bi bakıp söylermsn sussun şu havlayıp basımk agrıtıyoHararetin artmış gel seni bi sokup çıkartayım porsuk çayına Alev atıyorsun belli . 🤣🤣🤣🤣
Ömer baban ham yapsın mı seniBoş yapıo omerbaba gecdn sen bsna bi meblag gönderdn degilmi hesap numarasının adı soyadı neydi söylermsn arakdasa
Tbrkker kazncın,daim olsnBeyler ben kaçtım ridvana para attım 4 arkadaşa ulasak emeğinize sağlık
Kardesm benle skntın ne anlat hele?Ömer baban ham yapsın mı seni
Ekrem ve boş yapmak .hiç sekmez. Millete salça olmaktan karakter düşüşü yaşıyorsun gerçi zaten yoktu . Eski hesabından belli zaten arızalı bir tip olduğun ama ilacın bende değil. İlaç istiyorsan aç karnına tok karnına içine veririm merak etme 🤣🤣Yapabilcen kelimeleri yaz kocum @ÖmerBaba eger duruyorsa msj bi bakıp söylermsn sussun şu havlayıp basımk agrıtıyo
İki len tenekeKardesm benle skntın ne anlat hele?
Tmm sensin evladımEkrem ve boş yapmak .hiç sekmez. Millete salça olmaktan karakter düşüşü yaşıyorsun gerçi zaten yoktu . Eski hesabından belli zaten arızalı bir tip olduğun ama ilacın bende değil. İlaç istiyorsan aç karnına tok karnına içine veririm merak etme 🤣🤣
Senin onune kemik atmadm herhangi gibi kelime kullanmadım sana durduk yere ney bu yani ? Boş adamsn belli işte🤣İki len teneke
Sensin 😉Senin onune kemik atmadm herhangi gibi kelime kullanmadım sana durduk yere ney bu yani ? Boş adamsn belli işte🤣
Boş adam olmassan acıklarsn durumu koçum🤣🤣Sensin 😉
Yav he he . 😁Boş adam olmassan acıklarsn durumu koçum🤣🤣
Nasıl geleyim dm atın. Telin şarjı bitmiş hiç haber vermiyonuz 🤣