- 18,127
- 5,451
- 113
Hadi kolay gelsin dost tekrardanO zaman bana musade dostlar iş çıkışı sağlam bir rol patlatiriz
Hadi kolay gelsin dost tekrardanO zaman bana musade dostlar iş çıkışı sağlam bir rol patlatiriz
Dost atıyorum sanaHadi kolay gelsin dost tekrardan
At at grlince sallarim sanaDost atıyorum sana
Dinlemeyerek daha iyi ettim kral.Onun yerine Blackjackte 10K yı 5 katına çıkardık benim kumar biter herkese bol şanslar 😂@LordVoldemort bizi dinlemedin al işte 2 side geldi 🤣🤣🤣 fixed dedik 🤣

Kazancin daim olsun guzel kazancDinlemeyerek daha iyi ettim kral.Onun yerine Blackjackte 10K yı 5 katına çıkardık benim kumar biter herkese bol şanslar 😂Ekli dosyayı görüntüle 850760
40k kenara koy 7k Ile yarin aksam uefa deneyelimDinlemeyerek daha iyi ettim kral.Onun yerine Blackjackte 10K yı 5 katına çıkardık benim kumar biter herkese bol şanslar 😂Ekli dosyayı görüntüle 850760
Roll sözün vardı dün hahahahah tebrikler 3Dinlemeyerek daha iyi ettim kral.Onun yerine Blackjackte 10K yı 5 katına çıkardık benim kumar biter herkese bol şanslar 😂Ekli dosyayı görüntüle 850760
Yaşaaaa kazancın bol olsun 🍀🥸🥳Dinlemeyerek daha iyi ettim kral.Onun yerine Blackjackte 10K yı 5 katına çıkardık benim kumar biter herkese bol şanslar 😂Ekli dosyayı görüntüle 850760
15kyı 3 katına çıkarmışsın 🤣🤣Dinlemeyerek daha iyi ettim kral.Onun yerine Blackjackte 10K yı 5 katına çıkardık benim kumar biter herkese bol şanslar 😂Ekli dosyayı görüntüle 850760