- 5,989
- 1,883
- 113
Dost sana kaldı liste işi 🤣Meksika kadınları affettirdi mi 🤣🤣
Dost sana kaldı liste işi 🤣Meksika kadınları affettirdi mi 🤣🤣
Devam kanka bol şansKasa 2 k
Hala ikinci kupon açık görünüyor@Beşiktaş 1 adım daha gelirse ben de talibim ödüle![]()
Betcolarda son zamanlarda genel sorun bu dostYa AMK betcosu hala kuponyok ortada ne oynandığı gozuykuyor ne sonuçlanıyor
Belki bir daha eklerler 🤣🤣Hala ikinci kupon açık görünüyor![]()
Oda bir ihtimal tabiBelki bir daha eklerler 🤣🤣
Genel güncelleme diyorlar .. ne dolap dönüyorsa artıkBetco pişmanlık ya geç veriyor kuponu kaç gündür
Benim yazdigimi gordun mu dostBende isteyim malum 3 e kadar mesai var arada bakabiliyorum
O zaman senle hasime 250 er atayım konuyu kapatalım... Para gelince ben yine rol yapayım iki adım kalanlara ulasalimIlk adimda kara ben ve hasim
Ikinci adimda hasim ve ben varim sadece
3.adimda millet gelmis
Tamamdır bende roll açayım hedef tamamlarsak arkadaşlara ulaşalım. Kesene bereket.O zaman senle hasime 250 er atayım konuyu kapatalım... Para gelince ben yine rol yapayım iki adım kalanlara ulasalim
Bekliyoruz abiO zaman senle hasime 250 er atayım konuyu kapatalım... Para gelince ben yine rol yapayım iki adım kalanlara ulasalim
Sen bilirsin dostO zaman senle hasime 250 er atayım konuyu kapatalım... Para gelince ben yine rol yapayım iki adım kalanlara ulasalim
Sen zeise iban bırak ben para gelince ona atarım o sana ulaşır uygunmu @zeisy ?Tamamdır bende roll açayım hedef tamamlarsak arkadaşlara ulaşalım. Kesene bereket.
Uygun uygun dost vardi sende zatenSen zeise iban bırak ben para gelince ona atarım o sana ulaşır uygunmu @zeisy ?
Tamamdır ben atayım ona. Sen meksikanın sinirini çıkardınmı geçtimi sinirin onu söyle 🤣Sen zeise iban bırak ben para gelince ona atarım o sana ulaşır uygunmu @zeisy ?