- 1,245
- 439
- 83
Rastgele
Tmm dost kolay gelsinBeyler işteyim 15 dakikaya gelirim eğer kupon geldiyse oradan gelemdiyse gelen 500 le devam ederiz
Kolay gelsin dostBeyler işteyim 15 dakikaya gelirim eğer kupon geldiyse oradan gelemdiyse gelen 500 le devam ederiz
1.50 ye değmez kral hele hele lig arjantin’se hiç değmezEkli dosyayı görüntüle 850746 Aha bu maçta 4.5 üst %10000 fixed match
Kupon gelmezse kupon paranı vermicem söz
Battin mi devammihani köfte hani sucuk![]()
devam ediyoruz yatıyoruz kalkıyoruzBattin mi devammi![]()
battıBattin mi devammi![]()
Regional lig bu. Normal Arjantin’i bende sevmem hiç girmem kavga dövüş. Arjantin regionalda gol çıkıyor. Oran beklersin sende oran azsa 🤣1.50 ye değmez kral hele hele lig arjantin’se hiç değmez
Bol şans Ferhat abiSponsor @KaRaa dosta teşekkürler
ben batarmıyım sence hiç
Iyi iyi devam 10k üstü yapmadan gelme kasayidevam ediyoruz yatıyoruz kalkıyoruz
ÇRegional lig bu. Normal Arjantin’i bende sevmem hiç girmem kavga dövüş. Arjantin regionalda gol çıkıyor. Oran beklersin sende oran azsa 🤣
batarsın 😁ben batarmıyım sence hiç![]()
geçtik onu ya dur bakalım 20k yapıp kredi ödüycemIyi iyi devam 10k üstü yapmadan gelme kasayi![]()
Kral pp fotosu harbi güldürdü.Yeminimi bozdum ulennnnn 😂ben batarmıyım sence hiç![]()
%1000000 fixed match verdim oynayabilirsin.ben batarmıyım sence hiç![]()
Oo iyi iyi 25 yapda bi rol deneyelim sendengeçtik onu ya dur bakalım 20k yapıp kredi ödüycem![]()
amcam olur kendisi idölümdürKral pp fotosu harbi güldürdü.Yeminimi bozdum ulennnnn 😂