- 18,043
- 5,438
- 113
Odivelas bc basket var dep 0 da kalmis bence bi 7 felan atargeçtik onu ya dur bakalım 20k yapıp kredi ödüycem![]()
Odivelas bc basket var dep 0 da kalmis bence bi 7 felan atargeçtik onu ya dur bakalım 20k yapıp kredi ödüycem![]()
Dedik sana ya offff 🤣🥸 @LordVoldemortBetcoyla alakalıAlla alla bu kupon beykoylami alakalı yoksa maç mı sorunlu ?
Macta belki sorun vardir macta sorun varsa 24 saat diyebilirAlla alla bu kupon beykoylami alakalı yoksa maç mı sorunlu ?
Ne sorunu olacak 299 sayı çıktı 🤣🤣 betconun çöplüğü 🤣Macta belki sorun vardir macta sorun varsa 24 saat diyebilir
O zaman betco guncelleme diyecekNe sorunu olacak 299 sayı çıktı 🤣🤣 betconun çöplüğü 🤣
Hep yaptığı şey reis Allah sabır versin size ben betco kullanmıyorum 🤣 benim digitainde bozdu son zaman ama betco kadar değilO zaman betco guncelleme diyecek![]()
Bende digitainde oynuyorum geneldeHep yaptığı şey reis Allah sabır versin size ben betco kullanmıyorum 🤣 benim digitainde bozdu son zaman ama betco kadar değil
Kupon gelmezsse bir müddet gorusmeyelimHep yaptığı şey reis Allah sabır versin size ben betco kullanmıyorum 🤣 benim digitainde bozdu son zaman ama betco kadar değil
Bol sanslarKupon parası yattı 1110 bastım Arjantin maçına 5.5 üst gelirse 2 k bol şans kupon olmadığı için atamadim
Ben onu gırgırına yazdıydım da gelir maç 🤣Kupon parası yattı 1110 bastım Arjantin maçına 5.5 üst gelirse 2 k bol şans kupon olmadığı için atamadim
Gırgır yapıyordum altta yazanları okumadın mı 🤣🤣 ama maç hızlıKupon gelmezsse bir müddet gorusmeyelim![]()
Dep kontratdan 2-4 yapar rahatlarız 🤣🤣Kupon gelmezsse bir müddet gorusmeyelim![]()
Gelirse 2 k mı veriyorKupon gelmezsse bir müddet gorusmeyelim![]()
Atma o zehirli oku atmaaaa 🤣🤣89 2-4 diyorum
Lemina oyunda singo çıktıKupon parası yattı 1110 bastım Arjantin maçına 5.5 üst gelirse 2 k bol şans kupon olmadığı için atamadim