- 5,989
- 1,883
- 113
Sizin adınıza sevindim dostlar 🙏Eyvallah abi seni boşa sürüklemem cansın
Sizin adınıza sevindim dostlar 🙏Eyvallah abi seni boşa sürüklemem cansın
3.5k karda iyidirVallahi senin sayende abi.Ferhat diye yazılır baba diye okunur ne verse geleceğini biliyordum.Allah çarpsın 10450₺ bastım kabul etmed 4800 bastırdı
Nasip be dosttBeyler hala sonuclanmadi
4 k kâr aldı temiz3.5k karda iyidir
Abi müsaden olursa ben sana kârdan bi 500 atayım sen gönlüne göre Roll başarılı olursa dağıtım yaparsın olmazsada kendine tekrar roll yaparsınEyvallah abi seni boşa sürüklemem cansın
Sonuçlanır birazdan dost guncelleme felan der sampiyonlar ligi vardi yaBeyler hala sonuclanmadi
Neyse sonuclansin da bir basket buluruzAma ben eve çok güvendim ki maçı izlediyseniz gol olacak maçlar bellibeder kendini o gölün kacari yoktu ama basamadik![]()
Benim 7k noldu hacı amca 🤔Abi müsaden olursa ben sana kârdan bi 500 atayım sen gönlüne göre Roll başarılı olursa dağıtım yaparsın olmazsada kendine tekrar roll yaparsın
Eyvallah dost bas tacisinAbi müsaden olursa ben sana kârdan bi 500 atayım sen gönlüne göre Roll başarılı olursa dağıtım yaparsın olmazsada kendine tekrar roll yaparsın
Aktif rolünü bitirEyvallah dost bas tacisinbu aralar zordayiz gönder gelsin
Kazancın daim olsun inşallah 🙏🏻 kesene bereketAbi müsaden olursa ben sana kârdan bi 500 atayım sen gönlüne göre Roll başarılı olursa dağıtım yaparsın olmazsada kendine tekrar roll yaparsın
Sen kazan gerisi dert değil dost dağıtım önemli değil kazanman önemliAbi müsaden olursa ben sana kârdan bi 500 atayım sen gönlüne göre Roll başarılı olursa dağıtım yaparsın olmazsada kendine tekrar roll yaparsın
Attım abi seviliyorsun bol şanslar takipteyim inşallah sen başarıyla çıkacaksın bu geceEyvallah dost bas tacisinbu aralar zordayiz gönder gelsin
Sende inşallahAttım abi seviliyorsun bol şanslar takipteyim inşallah sen başarıyla çıkacaksın bu gece
Geçer bu günlerde geçerEyvallah dost bas tacisinbu aralar zordayiz gönder gelsin
Kolay gelsin reisssBeyler işteyim 15 dakikaya gelirim eğer kupon geldiyse oradan gelemdiyse gelen 500 le devam ederiz