- 21,900
- 7,688
- 113
yazık etmisin bu maç ekmek paris makabide iyi geçer böyle tahminiSalak gibi çekim verdim gönderselerdi başka yerden girecektim
yazık etmisin bu maç ekmek paris makabide iyi geçer böyle tahminiSalak gibi çekim verdim gönderselerdi başka yerden girecektim
Ağlıyorum be dostumSalak gibi çekim verdim gönderselerdi başka yerden girecektim
Daha euroligde maç çok bı tane daha bulursunSalak gibi çekim verdim gönderselerdi başka yerden girecektim
Gelir şimdi 6 haneli beklemede kuponu 😂Salak gibi çekim verdim gönderselerdi başka yerden girecektim
Tekte vurdu kırmzya kesin 😀Bülten güzel. Bekliyoruz yolumuzu buldurur diye @Beşiktaş
Sağlık olsun. Bunlar normal de bunu çok yapıyon kardo. Ah şu irade. Geçmiş olsun takma kafayaBeyler slotta kaybettik hepsini kusura bakmayın![]()
Yapma Beşiktaş. Fazla riske girme sonun kötü olmasın.Beyler slotta kaybettik hepsini kusura bakmayın![]()
gitti samet aybabanın tazminatıBeyler slotta kaybettik hepsini kusura bakmayın![]()
Sorma ha valla parayı siktir ette zaten slottan kazandık psikolojiyi sarsiyorSağlık olsun. Bunlar normal de bunu çok yapıyon kardo. Ah şu irade. Geçmiş olsun takma kafaya
geçmis olsun dost slot pismanlık hiç bulaşma 500 diye girip 8k basıyordumSorma ha valla parayı siktir ette zaten slottan kazandık psikolojiyi sarsiyor
Saglik olsun dostBeyler slotta kaybettik hepsini kusura bakmayın![]()
Usta bari 3 5 kişiye bişey dagtp öyle patlatsaydn ksra bakma eleştri yaptm hakknı helal et insanlar 3 4 saattr burdaydı hayrlı forumlarSorma ha valla parayı siktir ette zaten slottan kazandık psikolojiyi sarsiyor
Saglık olsun dost yine kazanılır her gecenin sabahı var sonuçtaSorma ha valla parayı siktir ette zaten slottan kazandık psikolojiyi sarsiyor
Yok dede de biraz spin saklamış bakalım büro yerse dönerizGitti mi yani