http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş | Kasa 22 k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,770
5,696
113
Sorma ha valla parayı siktir ette zaten slottan kazandık psikolojiyi sarsiyor
Birşey diyecem knkda yanlış anlama ben son2 3 kupona falan geldim yani gerek yok knk oynama slot cidden pişmanlık ne güzel kazandın bj de oyna kaybet anlar burdakliler de slot ne bileyim mantık işi değil burdaki arkadaslarin emeğine yazık olmus

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,794
10,615
113
@Beşiktaş
Slota ara ver 2 3 hafta üzerine gitme
Kazanmaya çalıştıkça daha çok içeri alır
Kontrolü kaybetmişsin anladığım kadarı ile
Biraz kafanı toparla 2 3 hafta sakın bulaşma
Eğlenceye çevir reis ihtiyacın olmadığı anda o kendiliğinden gelir iyi forumlar 🙋🏽‍♂️

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,417
113
Birşey diyecem knkda yanlış anlama ben son2 3 kupona falan geldim yani gerek yok knk oynama slot cidden pişmanlık ne güzel kazandın bj de oyna kaybet anlar burdakliler de slot ne bileyim mantık işi değil burdaki arkadaslarin emeğine yazık olmus
Kimsenin emeği boşa gitmez dost konuyu takip edipte bizim yararimizin dokunmadigi kimse yoktur herhalde ayrıca kayıp benim herhalde kimse benim kadar hissetmemiştir kaybı... Slota gelince parayı zaten slottan kazanmıştım dost genel anlamda kumarin hiçbir cinsi çeşidi mantığa yer vermez sanki sağlık olsun para gelir gider adamligimiz baki kalsinda

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,457
41,417
113
Kimsenin emeği boşa gitmez dost konuyu takip edipte bizim yararimizin dokunmadigi kimse yoktur herhalde ayrıca kayıp benim herhalde kimse benim kadar hissetmemiştir kaybı... Slota gelince parayı zaten slottan kazanmıştım dost genel anlamda kumarin hiçbir cinsi çeşidi mantığa yer vermez sanki sağlık olsun para gelir gider adamligimiz baki kalsinda
Kazansaydik herkes biliyor ki fazlasıyla dağıtırım

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,770
5,696
113
Kral ben birşey demedim sana üzüldüm iyi hoş adamsın kazanmani isterim tabikide umarım acısını fazlasıyla çıkarırsın seviliyorsun sıkma canını bı gelir bı gider iyi ol var yl yerer

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,491
5,589
113
Geçmiş olsun dost sen söylemişsin adamlığı mız kalsın gerisi olur tekrardan geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...