- 34,375
- 12,612
- 113
Gurupmu kurmuşlarValla toptan temizlik yapmış başkan asiruh novaski nashnash veron daha bir kaç kişi
Gurupmu kurmuşlarValla toptan temizlik yapmış başkan asiruh novaski nashnash veron daha bir kaç kişi
Emekçi adamım ben abe 6.30 da ise gittikKuponlar bile ödemeden hızlı geldi barrios ,![]()
Çekim yöntemi hep aynı yöntem ile mi verdin peki ?Onuda yaptım dost 3 kere iptal edip yeniden verdim en son 08:40 ya talep etmiştimbeklemede yazıyor hala bekleyeceğiz artık
Bundan sonra rollerine özellikle beni etiket et. Hızlı kazanmak için benim ugramam lazimKuponlar bile ödemeden hızlı geldi barrios ,![]()
Tebrikler ferom paramız nerde kaldıKuponlar bile ödemeden hızlı geldi barrios ,![]()
Öyle diye sebeb bildirmiş wp grubuGurupmu kurmuşlar
Ve tam 14 aydır aynı yalanları soylemekten bikmadi hayır yalanida degistirmiyor@calimly nin mesajlarini atayimda okuödemedi hala
Ödemedi mi cidden abeVe tam 14 aydır aynı yalanları soylemekten bikmadi hayır yalanida degistirmiyor![]()
Vbet mi ödemiyor@calimly nin mesajlarini atayimda okuödemedi hala
La yok gerzegin biri borç takmış hergun bugün yarın diye sallıyor. En son 2 gün önce yeminler etti yarın akşam 9 da ödeyecem diye, ödememiş yineVbet mi ödemiyor
Paralar el değiştirdi yani ..
O bebe değişik zaten hiç mi farkına varmadinizLa yok gerzegin biri borç takmış hergun bugün yarın diye sallıyor. En son 2 gün önce yeminler etti yarın akşam 9 da ödeyecem diye, ödememiş yine
Dost ben tanımıyorum alışverişimde olmadıO bebe değişik zaten hiç mi farkına varmadiniz
Tamam biliyorum ben o muhabbeti yemin etti hatta bende şahit olmuştum ödemezse bende ifşalayacaktımLa yok gerzegin biri borç takmış hergun bugün yarın diye sallıyor. En son 2 gün önce yeminler etti yarın akşam 9 da ödeyecem diye, ödememiş yine
Aman aman Ferhat mi alışveriş yapmışDost ben tanımıyorum alışverişimde olmadı
Evet ferhata 15 kez iban at demiş hep bir dalga dümen yapmışAman aman Ferhat mi alışveriş yapmış