- 12,767
- 6,059
- 113
Son 18 dk kuru
Son 18 dk kuru
Inanma ona krize girmis parani cukka yapacakBaşka bir zaman deneyebiliriz mantıklı.
Onu bilmiyorumKanka bıde 1xbette kupon olustur var kaydet yapıyorsun o kodu baskası 1xbette yukle yaparak gırerse o kupon ondada cıkıyor
3 2Onu bilmiyorum
Metin rol yapamadi kac gündür bize sarmaya başladı valla acil rol yapsın benceInanma ona krize girmis parani cukka yapacak
Ya da evet ona versin rahat biraksin konuyu mantikliMetin rol yapamadi kac gündür bize sarmaya başladı valla acil rol yapsın bence
Tutturdu Erhan sürekli rol yapıyor diye 2 gündür rol yapamadım vallaYa da evet ona versin rahat biraksin konuyu mantikli
1xbette cok sey var ogretırım sana 😀 kupon oranı kac olsun kac karsılssms olsun ne kadar basıcaksın onu secıyorsun sana mac secıyor kupon olusturuyorOnu bilmiyorum
Metindeki göz okyanusu kurutur ayip metinTutturdu Erhan sürekli rol yapıyor diye 2 gündür rol yapamadım valla
Uyaniga bak ilk adimdan ödül alacak her adimda 1 rollcuymus puhahaa 😃Tutturdu Erhan sürekli rol yapıyor diye 2 gündür rol yapamadım valla