- 3,922
- 2,296
- 113
İade lazım en kötü
Konu sahibiyim dedi ben ondan rahat takıldım valla erho hatta @murobaşkana bu kim dedm 😂Burda oguzhan fero dedi bende ordan anladim iste oguzhanda konuda kendisi kim olduğunu söyledi zaten dedi ee haliylen ban yemesi kesinlesmis oldu
Keske sen olsan süresiz ban yesen kurtulsak senden puhabaHe anladim yani şimdi burdan manita bulsak nude alis verisi yapsak ifşa olmayiz yani 😃
Korkulu kabusun olacamKeske sen olsan süresiz ban yesen kurtulsak senden puhaba
Ben sana boşuna demedim isim telaffuz etme diye ben isin sonunda ban yiyeceğini biliyordum neyse 1 gün sonra gelir tekrarKonu sahibiyim dedi ben ondan rahat takıldım valla erho hatta @murobaşkana bu kim dedm 😂
Atayim dmden gorursun dmhkgyMaymun gotu mu atcan
Kuru@Mülayim6060 son 1 dk kuru
Atmazsan soyulmamıs muzu yedırıım sanaAtayim dmden gorursun dmhkgy
@Shellac bu sahis yüzünden bende ban yemek istemiyorum amaNoldu ya bu roll culere 2 gündür ortada yoklar noldu gelmedimi hafta sonu roll parası başkasının parasıyla roll acıp burda şov yapması güzel biz roll acıyoz diye hadi acın bakalım kendi paranızla noldu herkes arazi demi yaaa
Muzlu tost yediririm sanaAtmazsan soyulmamıs muzu yedırıım sana
Agzın bal yesın actırcanmı rolNoldu ya bu roll culere 2 gündür ortada yoklar noldu gelmedimi hafta sonu roll parası başkasının parasıyla roll acıp burda şov yapması güzel biz roll acıyoz diye hadi acın bakalım kendi paranızla noldu herkes arazi demi yaaa
Onla alakası yok kanka biri otmus benceBen sana boşuna demedim isim telaffuz etme diye ben isin sonunda ban yiyeceğini biliyordum neyse 1 gün sonra gelir tekrar