- 28,326
- 27,609
- 113
Puahaha sen eskiden bu kadar ucmazdin ne olmuş sanaOlsa ben 100 k atardım
Puahaha sen eskiden bu kadar ucmazdin ne olmuş sanaOlsa ben 100 k atardım
BekliyorumBizi görmezden geldi bir yanim iban at 1 k atim diyor ama diğer yanım gerek yok diyor snairim bu yanımı dinliycem
Bende para olsa yuzde 75 i @Barrios a gider ama 1 lira yok kanka adam sigarasiz kalmış care bulamadımBekliyorum
Hic kazanmadik ki köşeye atalım puahahOlsa ve istesem emin atarlardı ama yok bulamadılar bi paralanamadılar bari açtığınız rollerde kazanıp sağa sola köşeye ataydınız biraz😅😅🤪
Sole ona koli koli alsin parası varkenBende para olsa yuzde 75 i @Barrios a gider ama 1 lira yok kanka adam sigarasiz kalmış care bulamadım
Düştü adam be kardeşim onumuzdeki 1 ay paketi zor alacak adam 😔Sole ona koli koli alsin parası varken
Hangimiz düşmedik ki dostDüştü adam be kardeşim onumuzdeki 1 ay paketi zor alacak adam 😔
Senıde kansızın yanına alalımOlsa ve istesem emin atarlardı ama yok bulamadılar bi paralanamadılar bari açtığınız rollerde kazanıp sağa sola köşeye ataydınız biraz😅😅🤪
Gıdıgını getır bakımOlsa ve istesem emin atarlardı ama yok bulamadılar bi paralanamadılar bari açtığınız rollerde kazanıp sağa sola köşeye ataydınız biraz😅😅🤪
Eyvallah gelsin onzmn beMilan ve Madrid'te 1 er gol gelirse @Barrios a benden bi parliament 😜🤑🤪😅 ben kacar
Bana sabunMilan ve Madrid'te 1 er gol gelirse @Barrios a benden bi parliament 😜🤑🤪😅 ben kacar
Iyi gecelerMilan ve Madrid'te 1 er gol gelirse @Barrios a benden bi parliament 😜🤑🤪😅 ben kacar
Ula daha demın 500 roll deydın odamı gıttıBatıyoruz baba gün geçtikçe batıyoruz
Hangisi la hahahahaUla daha demın 500 roll deydın odamı gıttı
Sende haklısın hangısı ulan bıkere basar 😀Hangisi la hahahaha