- 45,520
- 25,158
- 113
absürd ama normal gülüp geçelimBen konu açıpta baska konuyu bile takip eden adami görüyorum dost daha ne soyleyelim
absürd ama normal gülüp geçelimBen konu açıpta baska konuyu bile takip eden adami görüyorum dost daha ne soyleyelim
He valla bende az önce şahit oldum öyle bir konuyaBen konu açıpta baska konuyu bile takip eden adami görüyorum dost daha ne soyleyelim
Baska elden ne gelir bende gördüm güldüm geçtim puahaabsürd ama normal gülüp geçelim
Ben taktıgı buldum dun nasıl 3 roll tskıp ettıklerını konuda kım ne yazarsa aynısını yazıyorsun tskıp etkeden hakan dun farkettı kızdı 😀Ben konu açıpta baska konuyu bile takip eden adami görüyorum dost daha ne soyleyelim
Tatava yapma Erhan maçlar akıyor para lazım çözüm uretBaska elden ne gelir bende gördüm güldüm geçtim puaha
Benımde 1 eylul soyle 200 300 yatırım yapsak bonus verıcek varmı bıldıgınO değilde bu ay bitermi baba 30 ağustos doğum günüm geçmek bilmiyor habire video,film izliyoruz siteler cimrileştikçe cimrileşiyor
Şimdi ben bu konuda bi rolling yapıp bütün ölücüleri buraya topluyacam bak 😅ALLAH şahit ben konu actigim zaman bir tane kalitesiz adam gelmez benim konuya hiç değilse burdan + bir avantajimiz var ona şükür puahha
Sen gel hele bıraya 🤣 işe gidecen senin zaman kısıtlı🧐😏😅Tatava yapma Erhan maçlar akıyor para lazım çözüm uretbende 50 var
![]()
Az kalmış bize daha iki ay varO değilde bu ay bitermi baba 30 ağustos doğum günüm geçmek bilmiyor habire video,film izliyoruz siteler cimrileştikçe cimrileşiyor
Evdeyim WiFi bağlıyım faturamin İnterneti tükendi maalesef 1 saatte dışarı cikacam foruma bile aksama kadar giremicem Allah tan ayin 20 sinde yenilenecek puhahaTatava yapma Erhan maçlar akıyor para lazım çözüm uretbende 50 var
![]()
Sana bişey diyim ağustos ayında dümyaya gelen çok kişi var bak ağustos olunca doğum günü konuları aktifleşiyor başında alanlar alıyor sonunda bana gelince ekleme olmuyor yok diyorlar bonus hep böyleBenımde 1 eylul soyle 200 300 yatırım yapsak bonus verıcek varmı bıldıgın
Adam işte bak düşünceli adam herseyide ince ince düşünmüşSen gel hele bıraya 🤣 işe gidecen senin zaman kısıtlı🧐😏😅
Ole seymı olur la herkese aynı degılmıSana bişey diyim ağustos ayında dümyaya gelen çok kişi var bak ağustos olunca doğum günü konuları aktifleşiyor başında alanlar alıyor sonunda bana gelince ekleme olmuyor yok diyorlar bonus hep böyle
Canı cektıkce gıdık alıyoSen gel hele bıraya 🤣 işe gidecen senin zaman kısıtlı🧐😏😅
Örnek geçen sene vipslot tarzı siteler çoğuna ekledi benimde o zaman yatırım çoktu bana geldinde bonus kaldırıldı dediler yapıyorlar.Ole seymı olur la herkese aynı degılmı
Burda rol yasak dost konu kitlenir ama puabbaŞimdi ben bu konuda bi rolling yapıp bütün ölücüleri buraya topluyacam bak 😅