http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş | Çay Demle Sabastiyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
Liste akşam verilecek bu forumda eger adam bi iyilik yapacaksa eger mulayim gibi kaliteli adamlara yapsın artik
Ya burda isim vermicem ama zaten 3-5 adam var onlar kendilerini biliyor birine hatta konuda dedim ne zaman kendi paranla rol yapcan diye bana dediği cevap burdan aldım burda rol yapıyorum diyor ulan angus o senin cebinden mi çıktı adam kendi cebinden rol yaptığı yok sponsor rolleri kendi rolü sanıyor her rol konusundada mutlaka var bu türler o yüzden soğuyor insan.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,138
27,001
113
Ya burda isim vermicem ama zaten 3-5 adam var onlar kendilerini biliyor birine hatta konuda dedim ne zaman kendi paranla rol yapcan diye bana dediği cevap burdan aldım burda rol yapıyorum diyor ulan angus o senin cebinden mi çıktı adam kendi cebinden rol yaptığı yok sponsor rolleri kendi rolü sanıyor her rol konusundada mutlaka var bu türler o yüzden soğuyor insan.
Mesaj sayısı etkılesım sayısnıın 3 4 katıysa selam verme

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,089
27,299
113
Iste zaten bütün mesele bu demekki gerçekten hayasizlar adamlar da yuz yokki Ben utanırım onların isimlerini buraya yazmaya zaten çoğu insanda bilir onların kim olduğunu ama adamlar da yüz yok demek ki

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,517
25,157
113
Iste zaten bütün mesele bu demekki gerçekten hayasizlar adamlar da yuz yokki Ben utanırım onların isimlerini buraya yazmaya zaten çoğu insanda bilir onların kim olduğunu ama adamlar da yüz yok demek ki
Yüzü olan adam onu yapmaz zaten burdada her tür insan olduğuna göre onu kabullenmek şart herkes kendi karakterine yakışanı yapar boşver kim ne oldunu görüyor kimin ben bazen sövesim geliyorda işte neyse diyorum mesela biri var adam öyle bi aç ki 4 rol aynı anda takip ediyor bunu 1 gün yapsa helal dicem ihtiyacı var ama adam bunu meslek edinmiş hergün 24 saat.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,089
27,299
113
Yüzü olan adam onu yapmaz zaten burdada her tür insan olduğuna göre onu kabullenmek şart herkes kendi karakterine yakışanı yapar boşver kim ne oldunu görüyor kimin ben bazen sövesim geliyorda işte neyse diyorum mesela biri var adam öyle bi aç ki 4 rol aynı anda takip ediyor bunu 1 gün yapsa helal dicem ihtiyacı var ama adam bunu meslek edinmiş hergün 24 saat.
Ben konu açıpta baska konuyu bile takip eden adami görüyorum dost daha ne soyleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...