- 28,089
- 27,299
- 113
Ben adama kimin ne olduğu dm den yazacam zaten bugünden sonra foruma katkısı olmayan adamlar bu adamdan odul alamicak arz ederim
Adam bana kimin ne olduğunu yaz dedi akşama bi rapor sunacam bakalim o zmana yamyamlar bu konuya dahil olmazlarKan bıcak sıddet
Büyük kayıp ağlamak lazım buna ağlayacaklar çok hemen listeBen adama kimin ne olduğu dm den yazacam zaten bugünden sonra foruma katkısı olmayan adamlar bu adamdan odul alamicak arz ederim
Acık acık yaz yamyamları benım bıldıgım dıyarbakırlılar acık sozlu olurAdam bana kimin ne olduğunu yaz dedi akşama bi rapor sunacam bakalim o zmana yamyamlar bu konuya dahil olmazlar
Ben 1000 tl alti sponsorluk kabul etmiyorum artık limitleri yükselttim herkez ona göre hareket etsin bundan sonra 😀Ben adama kimin ne olduğu dm den yazacam zaten bugünden sonra foruma katkısı olmayan adamlar bu adamdan odul alamicak arz ederim
Liste akşam verilecek bu forumda eger adam bi iyilik yapacaksa eger mulayim gibi kaliteli adamlara yapsın artikBüyük kayıp ağlamak lazım buna ağlayacaklar çok hemen liste
Usta sana zahmet 1k bi sponsor olda hemen lozan anlaşmasını imzalayalım.Ben 1000 tl alti sponsorluk kabul etmiyorum artık limitleri yükselttim herkez ona göre hareket etsin bundan sonra 😀
3 kisi 250 alir sana atarariz 1k ye tamamlarız puahah sorun yok dostBen 1000 tl alti sponsorluk kabul etmiyorum artık limitleri yükselttim herkez ona göre hareket etsin bundan sonra 😀
Ya burda isim vermicem ama zaten 3-5 adam var onlar kendilerini biliyor birine hatta konuda dedim ne zaman kendi paranla rol yapcan diye bana dediği cevap burdan aldım burda rol yapıyorum diyor ulan angus o senin cebinden mi çıktı adam kendi cebinden rol yaptığı yok sponsor rolleri kendi rolü sanıyor her rol konusundada mutlaka var bu türler o yüzden soğuyor insan.Liste akşam verilecek bu forumda eger adam bi iyilik yapacaksa eger mulayim gibi kaliteli adamlara yapsın artik
Mesaj sayısı etkılesım sayısnıın 3 4 katıysa selam vermeYa burda isim vermicem ama zaten 3-5 adam var onlar kendilerini biliyor birine hatta konuda dedim ne zaman kendi paranla rol yapcan diye bana dediği cevap burdan aldım burda rol yapıyorum diyor ulan angus o senin cebinden mi çıktı adam kendi cebinden rol yaptığı yok sponsor rolleri kendi rolü sanıyor her rol konusundada mutlaka var bu türler o yüzden soğuyor insan.
Günaydın dost hoşgeldinBen 1000 tl alti sponsorluk kabul etmiyorum artık limitleri yükselttim herkez ona göre hareket etsin bundan sonra 😀
50 TL var iki saatir atacak site arıyorum yasallarda dahil atamadım hiçbir yere 1000 yapsam Atacan sana hemenBen 1000 tl alti sponsorluk kabul etmiyorum artık limitleri yükselttim herkez ona göre hareket etsin bundan sonra 😀
Ooo günaydın mı kaldı sabah 6 dan beri ayaktayız. Merhaba ✋Günaydın dost hoşgeldin
8 katı olmus hakanın2 katı gene iyi örnek sen ahmet in kime bi bak 50 katı felandır
Iste zaten bütün mesele bu demekki gerçekten hayasizlar adamlar da yuz yokki Ben utanırım onların isimlerini buraya yazmaya zaten çoğu insanda bilir onların kim olduğunu ama adamlar da yüz yok demek kiYa burda isim vermicem ama zaten 3-5 adam var onlar kendilerini biliyor birine hatta konuda dedim ne zaman kendi paranla rol yapcan diye bana dediği cevap burdan aldım burda rol yapıyorum diyor ulan angus o senin cebinden mi çıktı adam kendi cebinden rol yaptığı yok sponsor rolleri kendi rolü sanıyor her rol konusundada mutlaka var bu türler o yüzden soğuyor insan.
Bi çikolata bi soda al uğraşma.50 TL var iki saatir atacak site arıyorum yasallarda dahil atamadım hiçbir yere 1000 yapsam Atacan sana hemen
Bende 3 te işten gelip 6 yatıyorum yeni kalkiyoruzOoo günaydın mı kaldı sabah 6 dan beri ayaktayız. Merhaba ✋
MerebeGünaydın dost hoşgeldin
Yüzü olan adam onu yapmaz zaten burdada her tür insan olduğuna göre onu kabullenmek şart herkes kendi karakterine yakışanı yapar boşver kim ne oldunu görüyor kimin ben bazen sövesim geliyorda işte neyse diyorum mesela biri var adam öyle bi aç ki 4 rol aynı anda takip ediyor bunu 1 gün yapsa helal dicem ihtiyacı var ama adam bunu meslek edinmiş hergün 24 saat.Iste zaten bütün mesele bu demekki gerçekten hayasizlar adamlar da yuz yokki Ben utanırım onların isimlerini buraya yazmaya zaten çoğu insanda bilir onların kim olduğunu ama adamlar da yüz yok demek ki
Ben konu açıpta baska konuyu bile takip eden adami görüyorum dost daha ne soyleyelimYüzü olan adam onu yapmaz zaten burdada her tür insan olduğuna göre onu kabullenmek şart herkes kendi karakterine yakışanı yapar boşver kim ne oldunu görüyor kimin ben bazen sövesim geliyorda işte neyse diyorum mesela biri var adam öyle bi aç ki 4 rol aynı anda takip ediyor bunu 1 gün yapsa helal dicem ihtiyacı var ama adam bunu meslek edinmiş hergün 24 saat.