- 13,254
- 22,896
- 113
Kimmiş oooYenı @Mrlbra bulduk la onu kutluyoz 😀
Kimmiş oooYenı @Mrlbra bulduk la onu kutluyoz 😀
@aminisego roll actırıyor vatandaslara ıhtıyac sahıblerıne sıra al suan 4 kısı varKimmiş ooo
Zink@aminisego roll actırıyor vatandaslara ıhtıyac sahıblerıne sıra al suan 4 kısı var
Benim ihtiyacım yok Eyvallah 😀@aminisego roll actırıyor vatandaslara ıhtıyac sahıblerıne sıra al suan 4 kısı var
Sizin paraları alan şhoter miydi gülüp gülüp gitmiş bak@aminisego roll actırıyor vatandaslara ıhtıyac sahıblerıne sıra al suan 4 kısı var
@aminisego eger birilerine katkıda bulunmak istiyorsan ilk katkıda bulunacağın adam mulayimdir kimsede ses cikaramazBenim ihtiyacım yok Eyvallah 😀
Bende almam ondan cok sımarık para verırken gel dıgınızı alayım dıyo tamam dıyolar bana gore degıl 😀Benim ihtiyacım yok Eyvallah 😀
Ne var gıdı almak kötü mü insan sevdiğimin gıdısını gıdıklar😂😍😂🤣Bende almam ondan cok sımarık para verırken gel dıgınızı alayım dıyo tamam dıyolar bana gore degıl 😀
Eskiden bu kadar alıngan degildi losers konusunda oda değişmiş herhal puahhaNe var gıdı almak kötü mü insan sevdiğimin gıdısını gıdıklar😂😍😂🤣
Benım tıkım var bugun gıdık alırsın yarın yanak uzat dersın sonu yok bu ısın 😀Ne var gıdı almak kötü mü insan sevdiğimin gıdısını gıdıklar😂😍😂🤣
Ulan yanagın kıpkırmızı olmus konudma puahahhaEskiden bu kadar alıngan degildi losers konusunda oda değişmiş herhal puahha
Evliyim lan ben🤣🤣Benım tıkım var bugun gıdık alırsın yarın yanak uzat dersın sonu yok bu ısın 😀
Aynen aynen sen bır turlaNeyse ben bi turlayayım saatim geldi bi 3/5x yapıp geleyim
La biz 250 para için mi yanak kırmızı edecez puahah maksat muhabbet takılmaca işte yoksa bende para için sebeliklere girmem adama sor ben adam bir kere bile kendi demedikçe dm atmadımUlan yanagın kıpkırmızı olmus konudma puahahha
Ne demısler evlıye bıdaha bekara sabırEvliyim lan ben🤣🤣
Takılıyorum lan alınmaLa biz 250 para için mi yanak kırmızı edecez puahah maksat muhabbet takılmaca işte yoksa bende para için sebeliklere girmem adama sor ben adam bir kere bile kendi demedikçe dm atmadım
Sende takılıyorsun ama bazen ben bile artik seni yanlış anlıyorum puahah iTakılıyorum lan alınma
Kan bıcak sıddetTekrar tekrar tekrar söylüyorum bu konuya kimse menfaat için gelmesin artik çok pis adami terslerim artik haberiniz olsun