- 15,228
- 15,856
- 113
1 hafta öncesinden sözün var bana dost ama unuttun galiba, bende dillendirmeyi sevmiyorum diye arada kaynadı galibaOlmaz adamlar belki duştadır belki lavaboda dört belki telefonları kapalı🤪
1 hafta öncesinden sözün var bana dost ama unuttun galiba, bende dillendirmeyi sevmiyorum diye arada kaynadı galibaOlmaz adamlar belki duştadır belki lavaboda dört belki telefonları kapalı🤪
Degısık ısteklerı var besıktaslı ol gazıantep kutuklu ol sal gıtsın1 hafta öncesinden sözün var bana dost ama unuttun galiba, bende dillendirmeyi sevmiyorum diye arada kaynadı galiba
Olabilir saat 3 te dm at hatırladım sanki bi rolde sen açarsın az gidip gelım ben🤣1 hafta öncesinden sözün var bana dost ama unuttun galiba, bende dillendirmeyi sevmiyorum diye arada kaynadı galiba
Senide yazmak üzereyim ha gayret🤣Degısık ısteklerı var besıktaslı ol gazıantep kutuklu ol sal gıtsın
Acmam senın paranla roll ugrasma puahhaSenide yazmak üzereyim ha gayret🤣
Çoğu şeyi karşılıksız yapanların dost biriktirmek gibi kaygılar olmaz kardesim.Gaddar kardesim skintida dunden beri kendisine ulaşamadım dost biriktirmedimi bu adam beyler yokmu kardeşime yardimci olacak
Dost adam seni tanimiyor sende ole konuşuyorsun ki adam seni ciddiye alıyor o yuzden atmiyorAcmam senın paranla roll ugrasma puahha
He Gaziantep tarafından bı nebze yakaldik gibi sınır komşusu urfaDegısık ısteklerı var besıktaslı ol gazıantep kutuklu ol sal gıtsın
Atmasın la ıstemıyorum sız yapın kanka parayı burda gormedık cok sukur 😀Dost adam seni tanimiyor sende ole konuşuyorsun ki adam seni ciddiye alıyor o yuzden atmiyor
@aminisego benım hakkımı bu arkadasa verHe Gaziantep tarafından bı nebze yakaldik gibi sınır komşusu urfa
Yo yo atsin sende bi şansını dene dostAtmasın la ıstemıyorum sız yapın kanka parayı burda gormedık cok sukur 😀
Istemıyorum kardesımYo yo atsin sende bi şansını dene dost
Teşekkürler ama ben kimsenin hakkını kabul etmiyorum artik@aminisego benım hakkımı bu arkadasa ver
İyi bakalım🤣Acmam senın paranla roll ugrasma puahha
Ozaman @sapsap10 devrettımTeşekkürler ama ben kimsenin hakkını kabul etmiyorum artik
AdamsınEvet metings iptal
Barrios devam saat 3te
Yenı @Mrlbra bulduk la onu kutluyoz 😀Ooo loserciler buraya toplanmış artık buralarda mı takılıyosunuz😀