- 61,630
- 11,849
- 113
Akşam olacak nerdeyseGünaydın ben![]()
Akşam olacak nerdeyseGünaydın ben![]()
Kanıtlarım ? 🤣🤣🤣🤣Hay senin yalanına bari 300 500 bet de 5k bet nedir arkadaş puaha
Parasi olan bu konuda tek bir zat vardır onuda demeye gerek yok herhaldeBiliyorum bilmez miyim
HayırGeldilermi
Dün kotuydun birazda dedim belki bugün atlatmissindir çokta şey etmemek lazım takma su akar yatağını bulur dostBerbat abi her zamanki gibi sen nasılsın 🙏
El pırasası gormeyen kendınınkını keser sapı sanarmısSende olan pırasa sapiysa bizdeki keser sapı
Kanıtla 5k benden sana promosyon puahhaKanıtlarım ? 🤣🤣🤣🤣
Yeni kalktım dost malum sabah 3 te işten geliyoruzAkşam olacak nerdeyse
Yok 50 şer k amq 🤣🤣🤣🤣
Ver dıyorsam versın bunlar ıhtıyac sahıbıYok 50 şer k amq 🤣🤣🤣🤣
Tm bana bu kez 2 kişilik odul at artık 500 + 250 fb alayım rol başarılı olursa 3 kisiyede odul sana duacı oluruz puhahaBen yine gittim geldim 3/4x arası yaptım geldim daha gelmediler
İyilik ağacı puahahahaTm bana bu kez 2 kişilik odul at artık 500 + 250 fb alayım rol başarılı olursa 3 kisiyede odul sana duacı oluruz puhaha
Seçim sandığı yok referandum yok krallık var padişahlık var ben ne dersen o🤪🤪🤣
@Beşiktaş @Metings1905 şahitsiniz 5 k paramı isterim erhandan 🤣🤣🤣Kanıtla 5k benden sana promosyon puahha
senin kankalarin ben 1 ay muhabbetim oldu bunlarla sen aylarca kankalarindi. Zink metin zonk metin zink ege zink sapsap hayat iste adamlar verirken iyi simdi boyle oldu
1 k atsın kanka ogle yemegı ye bıde puahaTm bana bu kez 2 kişilik odul at artık 500 + 250 fb alayım rol başarılı olursa 3 kisiyede odul sana duacı oluruz puhaha
Ne ara yaptın 😄😄😄Ben yine gittim geldim 3/4x arası yaptım geldim daha gelmediler