- 12,760
- 6,056
- 113
Lan yok ben istemyorum bsey@jakadal5252 ver @aminisego kırasını odememmıs ıhtıyaclı
Lan yok ben istemyorum bsey@jakadal5252 ver @aminisego kırasını odememmıs ıhtıyaclı
Al olum devlet malı denız puahahLan yok ben istemyorum bsey
Tanju büyük para bulayım sana ev alıcam amq her ay 22 kere kira felan mı ödüyorsun anlamadım kanka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣@jakadal5252 ver @aminisego kırasını odememmıs ıhtıyaclı
Ben geldim la@aminisego kimse gelmedi
Erhan bir kazanir herkes şaşi olur dost sen bana ole bakma ben 250 turk lirasına farm yapmış insanım puhaha@Erhan2121 site elemanı artık ouahahahaha
Yok baba ben herkesten 250 almam oyle sagolsun. Sen at özelden yaz elim ayagim titryorAl olum devlet malı denız puahah
Günaydın dost nasılsınTanju büyük para bulayım sana ev alıcam amq her ay 22 kere kira felan mı ödüyorsun anlamadım kanka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PuahjajajaTanju büyük para bulayım sana ev alıcam amq her ay 22 kere kira felan mı ödüyorsun anlamadım kanka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lan yok kanka dumenden yazyor.Tanju büyük para bulayım sana ev alıcam amq her ay 22 kere kira felan mı ödüyorsun anlamadım kanka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bende pırasa sapı var onuda sen yemezsınYok baba ben herkesten 250 almam oyle sagolsun. Sen at özelden yaz elim ayagim titryor
5k 5k Egt bastığım günler geldi aklıma püüüüü kafama sokammm 😅😅Erhan bir kazanir herkes şaşi olur dost sen bana ole bakma ben 250 turk lirasına farm yapmış insanım puhaha
Puahhaha metinde para yok ki kankaYok baba ben herkesten 250 almam oyle sagolsun. Sen at özelden yaz elim ayagim titryor
Günaydın benKimler burda
Günaydınlar
Sende olan pırasa sapiysa bizdeki keser sapıBende pırasa sapı var onuda sen yemezsın
Berbat abi her zamanki gibi sen nasılsın 🙏Günaydın dost nasılsın![]()
Hay senin yalanına bari 300 500 bet de 5k bet nedir arkadaş puaha5k 5k Egt bastığım günler geldi aklıma püüüüü kafama sokammm 😅😅
Günaydın bebeğimGünaydın
Bu kez ben buradayım 🤣🤣🤣Kimler burda
Günaydınlar
Biliyorum bilmez miyimPuahhaha metinde para yok ki kanka