- 24,020
- 22,459
- 113
4× yaptıysan aksam rol kesin o zaman puahhaŞu mesajdan sonra gidip kasayı 4x yapıp geldim daha beklenen kişiler teşrif etmediler😂
4× yaptıysan aksam rol kesin o zaman puahhaŞu mesajdan sonra gidip kasayı 4x yapıp geldim daha beklenen kişiler teşrif etmediler😂
Tm onlar akşam yapsınlarŞu mesajdan sonra gidip kasayı 4x yapıp geldim daha beklenen kişiler teşrif etmediler😂
Akşama kadar kaç 4x🤣4× yaptıysan aksam rol kesin o zaman puahha
Sanki gibi bence de yani4× yaptıysan aksam rol kesin o zaman puahha
Hakan benden çok talep arza giriyorsun konu iyice senin konuna döndü puhhaaTm onlar akşam yapsınlar
Yok canım daha neler 😄😄Hakan benden çok talep arza giriyorsun konu iyice senin konuna döndü puhhaa
Haftasını güzel maclar var ben bu kezde bu bültende kazanamazsam demek ki harbiden bahtsiz bedeviyimdir puhhaaAkşama kadar kaç 4x🤣
Kesin ilk adımda yatacak böyle konuştuysa 😄😄😄Haftasını güzel maclar var ben bu kezde bu bültende kazanamazsam demek ki harbiden bahtsiz bedeviyimdir puhhaa
Bahtsızsın akşama bedevi olursun🤣Haftasını güzel maclar var ben bu kezde bu bültende kazanamazsam demek ki harbiden bahtsiz bedeviyimdir puhhaa
500 e rol açarsam 3 adımda 2.5k cepte puahhaKesin ilk adımda yatacak böyle konuştuysa 😄😄😄
13.30 çok geç 13.05 yapalım onu@Golcümetin @murobaşkan 13.30 a kadar dm ışıklarını yakarsanız rol açalım yoksa aç kurtlar bekliyor
🧐🤣🤪
Erhan 1 asgari ücreti yatırdı 2 haftada ona göre 😂@Golcümetin @murobaşkan 13.30 a kadar dm ışıklarını yakarsanız rol açalım yoksa aç kurtlar bekliyor
🧐🤣🤪
Memur maaşı gibi 250 tutar sabit sende bak haftasonu geldi bu rol bakiyesini 1 defaya mahsus benim için tek ama yükseltelim inanıyorum bugün kazanacam puahhaBahtsızsın akşama bedevi olursun🤣
Olmaz adamlar belki duştadır belki lavaboda dört belki telefonları kapalı🤪13.30 çok geç 13.05 yapalım onu
Birazdan gelirler kokuyu almışlardır 😄😄Olmaz adamlar belki duştadır belki lavaboda dört belki telefonları kapalı🤪
Bilmiyorum kiBetcoda yine güncelleme mı vae