Kaçak çaydan yakalandıBan yedi kanka neden yedi niçin yedi bilmiyorum sınırsız ban yedi 1 ay önce felandi
Kaçak çaydan yakalandıBan yedi kanka neden yedi niçin yedi bilmiyorum sınırsız ban yedi 1 ay önce felandi
Yok dost ilk bir sefer bana attı o ikincisi nasip olmadı daha hep wasille.erhana atıyorAynı kişilere mi atıyor
He bizede düşer ins wasil atmıyor diyorYok dost ilk bir sefer bana attı o ikincisi nasip olmadı daha hep wasille.erhana atıyor![]()
Nedeni novaski asiruh absuladmure ve yedi kişi wp grubu kurmuşlar onyuzden hepsi süresiz banBan yedi kanka neden yedi niçin yedi bilmiyorum sınırsız ban yedi 1 ay önce felandi
Bana atmıyor demedim laa uydurmaHe bizede düşer ins wasil atmıyor diyor
Siyaset dost rakip eksiltme kuralları bunlarHe bizede düşer ins wasil atmıyor diyor
Novasky ban mı yedi bayağıdır görmüyorum üzüldümNedeni novaski asiruh absuladmure ve yedi kişi wp grubu kurmuşlar onyuzden hepsi süresiz ban![]()
Aynen özellikle dm atanlara hiç bakmam kusura bakmasınlar ben samimiyete bakar ordan dm talebinde bulunurum aminisego resmi bi kurumdur😁🤣Valla kanka ondan istesende vermez gibi kendi isterse diledigi kişiye atiyor
Abi neden ben nedenSiyaset dost rakip eksiltme kuralları bunlar![]()
Dm atmadık hiç dostAynen özellikle dm atanlara hiç bakmam kusura bakmasınlar ben samimiyete bakar ordan dm talebinde bulunurum aminisego resmi bi kurumdur😁🤣
Geldi iki gözümün çiçeğiAynen özellikle dm atanlara hiç bakmam kusura bakmasınlar ben samimiyete bakar ordan dm talebinde bulunurum aminisego resmi bi kurumdur😁🤣
Haketmisler o zaman valla neyse bu konu hakkında daha fazla konusmayalim yönetim den uyarı gelir bizeNedeni novaski asiruh absuladmure ve yedi kişi wp grubu kurmuşlar onyuzden hepsi süresiz ban![]()
Bende üzüldüm valla dost ama yedi sağlam üye ban yedi hepsinide severdimNovasky ban mı yedi bayağıdır görmüyorum üzüldüm
Sen müsait olamadın dost gece o kadar bekledim gelmedin 🤣Yok dost ilk bir sefer bana attı o ikincisi nasip olmadı daha hep wasille.erhana atıyor![]()
Vallaha miNedeni novaski asiruh absuladmure ve yedi kişi wp grubu kurmuşlar onyuzden hepsi süresiz ban![]()
Aldımı acaba bir daha maxGeldi iki gözümün çiçeği![]()
Sen sabikalisin bak sallyde banalandi ama senin mesajları okuyorHaketmisler o zaman valla neyse bu konu hakkında daha fazla konusmayalim yönetim den uyarı gelir bize
OlabilirAldımı acaba bir daha max
Yesinler senin resmini puahah aksama sira ya beni de al ben dm atmiyorum zaten bilirsin bizi puahaAynen özellikle dm atanlara hiç bakmam kusura bakmasınlar ben samimiyete bakar ordan dm talebinde bulunurum aminisego resmi bi kurumdur😁🤣
Çok dua ettim Max içinSen müsait olamadın dost gece o kadar bekledim gelmedin 🤣