- 18,497
- 7,795
- 113
Ben sabah gelmiştim dönüş olmadı
Ben sabah gelmiştim dönüş olmadı
İyi demişsinDedim modlara asiruh yerine size Hakan Sinan ve Ferdi Kadıoğlu verelim kalsın kabul etmediler
Davetle gideceksin dost öyle vay kapı misafir almaz dostumuzBen sabah gelmiştim dönüş olmadı
Olacak sen akşam müsaitsin ama o değil😁Ben sabah gelmiştim dönüş olmadı
Sen gelme ulan
Ben yazacaktım ayıp olmasın diye yazmadımSen gelme ulan![]()
Davetle gittik bizimle başlayıp günü seninle kapatacakti seninle açıyor Amigo cipste kafayı yediDavetle gideceksin dost öyle vay kapı misafir almaz dostumuz![]()
O genelde gece müsait olurOlacak sen akşam müsaitsin ama o değil😁
Oh ne güzel
Ben son kez diyorum
Yok dost mazaretim var siz 24 saat aktifsiniz ayrıca bu benim dünkü hakkım bugünü yine benle kapatiriz metinimDavetle gittik bizimle başlayıp günü seninle kapatacakti seninle açıyor Amigo cipste kafayı yedi![]()
Hadi elim ayağım titriyorYok dost mazaretim var siz 24 saat aktifsiniz ayrıca bu benim dünkü hakkım bugünü yine benle kapatiriz metinimsen iste yeterki
Nerede aktifiz hanım 24 saat tepemdeYok dost mazaretim var siz 24 saat aktifsiniz ayrıca bu benim dünkü hakkım bugünü yine benle kapatiriz metinimsen iste yeterki
Sabah DM den yazmistim mesajlarOlacak sen akşam müsaitsin ama o değil😁
Aklımdadın racon kesmiyoruz😁Sabah DM den yazmistim mesajlar
Bizim başımız kel mi dost 😄😄 DM atmıyorizAklımdadın racon kesmiyoruz😁
Sana birşey demiyorum. Forum yararına rolling için yardımcı oluyorsun. Mesajları siliyorlarAklımdadın racon kesmiyoruz😁