- 34,372
- 12,610
- 113
Hesaba nasıl çekiyorsun onu dostTronla atmayi beceremedim anasını satayım banka ya çektim gelsin atarım bir hesaba başlarız o gelene kadar bir dus alıp cikiyorum
Hesaba nasıl çekiyorsun onu dostTronla atmayi beceremedim anasını satayım banka ya çektim gelsin atarım bir hesaba başlarız o gelene kadar bir dus alıp cikiyorum
Atam forum defterini kapattı artik muhabbet için bu konuyu açtık dostHayırlı olsun dostum
Gelir 15 güne iAtam forum defterini kapattı artik muhabbet için bu konuyu açtık dost
2 orandan 4 maça bakarKasa 8k hedef 120k konu açayım mı ne dersiniz?
Gelsede artik eskisi gibi olmaz dost en iyisi artik yeni sayfa açmak lazım biz o konudan çok darbe aldikGelir 15 güne i
Milletin konuya girdik bugün adam nasil bi kin tutmussa artik bize karşı görmedin mi puahhaGelir 15 güne i
Hemen gelsinKasa 8k hedef 120k konu açayım mı ne dersiniz?
Ağzının payını verdim cevap veremedi görmedin miMilletin konuya girdik bugün adam nasil bi kin tutmussa artik bize karşı görmedin mi puahha
Geldi banada konustuda yok ben den para istemiş te ben onu bildirmisimde cidden kafayı yemisAğzının payını verdim cevap veremedi görmedin mi
Tavsan dağa küsmüş dağın haberi yok aqGeldi banada konustuda yok ben den para istemiş te ben onu bildirmisimde cidden kafayı yemis
Geldi mk eninde sonunda@aminisego gel kanka bu konuya bu cekim hala gelmedimi
Biz konu açınca zaten o bu sahislar gelmesin diyoruz zaten kendimizi belli ediyoruz ama onlar hem soz etmrmezler hemde kendi kendilerine tribe girerlerTavsan dağa küsmüş dağın haberi yok aq
Parayı sadece rolculer arasında donduruyoruz diye zoruna gitmiş. Konuya rol acmayanlarda katılabilir yazıyorGeldi banada konustuda yok ben den para istemiş te ben onu bildirmisimde cidden kafayı yemis
Şükür Allahim sana geliyorumGeldi mk eninde sonunda
Puhhaaa sabaha kadar zorusuna gitsin biz olücü adama neden para verelim kiParayı sadece rolculer arasında donduruyoruz diye zoruna gitmiş. Konuya rol acmayanlarda katılabilir yazıyor
Hoşgeldin dost bastacisinHayırlı olsun dostum
Gönder gelsin1 rolcü lazım 250₺ kovalayın 🤣
500 atta millet nasil rol yapar görsünler dusmanlar çatlasın kanka1 rolcü lazım 250₺ kovalayın 🤣