- 38,341
- 37,194
- 113
Valla bende harmanım dost bana 2 k kalmıştı fener sikti attı sağolsun@Beşiktaş nerdesin abi Harman kaldık 😂
Valla bende harmanım dost bana 2 k kalmıştı fener sikti attı sağolsun@Beşiktaş nerdesin abi Harman kaldık 😂
Geçmiş olsun reis sağlık olsunValla bende harmanım dost bana 2 k kalmıştı fener sikti attı sağolsun![]()
Geçmiş olsun. Sana 50 kere dedik futbol oynama. Basketboldan iyi kazanıyorsunValla bende harmanım dost bana 2 k kalmıştı fener sikti attı sağolsun![]()
Sıfırdan başlayacağız bir dahaİşyerinde birine coktumaldık 500 lira eve geceyim patlatayim bir roling
![]()
Bende senin 200 ü azıcık katladım. 200 diyip geçmeyin o bir ulusu kurtarırİşyerinde birine coktumaldık 500 lira eve geceyim patlatayim bir roling
![]()
O zaman gönder 500 lütfenBende senin 200 ü azıcık katladım. 200 diyip geçmeyin o bir ulusu kurtarır
Arkadaş göndermişO zaman gönder 500 lütfen![]()
Ben sana kazayla ödülmu verdim la vermeyecektim. Halbuki geçen milletten iban isterken yalvardik atmadin uyuz metinBende senin 200 ü azıcık katladım. 200 diyip geçmeyin o bir ulusu kurtarır
Gönderse acardim zaten cash cebimde eve geçerken ATM ye atacamArkadaş göndermiş![]()
3 kuruş para vardı bjk kaç kişiye atabilirim.Ben sana kazayla ödülmu verdim la vermeyecektim. Halbuki geçen milletten iban isterken yalvardik atmadin uyuz metin![]()
Bizde roll oncesi tuvallette patlatakİşyerinde birine coktumaldık 500 lira eve geceyim patlatayim bir roling
![]()
100 k olan adama 250 göndereyim diye cabaliyordun .3 kuruş para vardı bjk kaç kişiye atabilirim.
Jest BJK jest hep adam bize veriyor iadei ziyaret yapalım dedik. Kötü mü ettik100 k olan adama 250 göndereyim diye cabaliyordun .adam ne yapsın senin ,250 yi
@sinansrml63 ile IBAN salın 250 şer atayım 500 ün üstüne koyar rolling yaparsıns
100 k olan adama 250 göndereyim diye cabaliyordun .adam ne yapsın senin ,250 yi
Tabiki kötü etmedin ahde vefa güzeldir ama günü o gün değil bugün sıfırlanmış bak şimdi olur yarın olir ama o gün olmazdıJest BJK jest hep adam bize veriyor iadei ziyaret yapalım dedik. Kötü mü ettik
Birşey olmaz. Kalkan olarak Köşede dururduTabiki kötü etmedin ahde vefa güzeldir ama günü o gün değil bugün sıfırlanmış bak şimdi olur yarın olir ama o gün olmazdı![]()
Dm bak biTabiki kötü etmedin ahde vefa güzeldir ama günü o gün değil bugün sıfırlanmış bak şimdi olur yarın olir ama o gün olmazdı![]()