- 23,336
- 21,779
- 113
Yiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Geçmiş olsun dostYiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Geçmiş olsun apandis acısının tarifi yok bence çok geçmiş olsunYiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Geçmiş olsunYiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Allah sifasini versin erho 🥰🥰Yiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Geçmiş olsun dostum acil.sifalarYiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Hayırlı olsun dostum 2. Erotik shop mağazası mı açıyonArkadaşlar bugün bir milat bu kardeşiniz aranızdan ayrılıyor
Kafama sıkıyorumHayırlı olsun dostum 2. Erotik shop mağazası mı açıyon
Sprey mıKafama sıkıyorum
Şakası bile olmasın dostum hayat herşeye rağmen devam ediyor herşey bir şekilde yoluna girerKafama sıkıyorum
Kafama sıkıyorum
Limonmu saçları agartiyormus fazla sıkmaKafama sıkıyorum
Gökhan bey dalga geçmeyinLimonmu saçları agartiyormus fazla sıkma
Çok geçmiş olsun kardeşimYiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Ya sen artık bir ölüsün araftadami kaldin yazabiliyorsunGökhan bey dalga geçmeyin
Sponsor olur musunuzYa sen artık bir ölüsün araftadami kaldin yazabiliyorsun
Ölü yatırım yapmıyorum 🤣Sponsor olur musunuz
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin dostYiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler