Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş | Çay Demle Sabastiyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,061
2,150
113
Yiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Geçmiş olsun apandis acısının tarifi yok bence çok geçmiş olsun

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,105
8,382
113
Yiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Allah sifasini versin erho 🥰🥰

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,957
13,088
113
Yiğenim in apandisitti patlamış çocuk daha 13 yaşındaydı çok şükür durumu iyi suan gözlem altında para para dedik az kalsin canımdan bir parça gidiyor du gecmis olsun dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi geceler
Geçmiş olsun dostum acil.sifalar

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,406
11,426
113
Çok geçmiş olsun kardeşim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,412
37,268
113
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...