- 34,546
- 19,154
- 113
10-15 maç oynamas dört beş en fazla oynarBen bi 500 tl vardır ölüsü sandım, ee genede , 10-15 adam verdimi iyi katlar
10-15 maç oynamas dört beş en fazla oynarBen bi 500 tl vardır ölüsü sandım, ee genede , 10-15 adam verdimi iyi katlar
He o zaman yapicak bişey olmaz ne edek10-15 maç oynamas dört beş en fazla oynar
Bu hangi lig ?Samara - enisey basket ms 1
Bol şans gardaşımBol şans beyler kuponumuz 1 k veriyor
Bol şans kankaBol şans beyler kuponumuz 1 k veriyor
Neydi abi senin maç gözümden kacmistir diskalifiye yok dost sende dahilsinBenim maç niye yok dost diskalifiyemi olduk
Bu kuponu dağıtma için yaptık dostNeydi abi senin maç gözümden kacmistir diskalifiye yok dost sende dahilsin
Yazdığın gibi gelsin 1 veren bin bulsun kirvemBu kuponu dağıtma için yaptık dost
Eyvallah dost umarım gelir ilk kombinemYazdığın gibi gelsin 1 veren bin bulsun kirvem
Bol şanslar abi ben yeni gördüm yazamadımBol şans beyler kuponumuz 1 k veriyor
Hadi bol şanslar umarım gelir hepsi 😊,bizde vebalini yaşamayız 😊Bol şans beyler kuponumuz 1 k veriyor
Thun young boya her iki yarıda gol olur bahsi var bendede@Enişte @TayfunWhite @savaskurt @Marley15 @alivelive @ŞAH @JustWatch @Penaltı @Tokmakci @Shellac @Daimon
Beyler herkese hayırlı sabahlar müsait olduğunuzda size zahmet bugün için güvenliğiniz bir maçı yazabilirmisiniz lütfen oranın önemi yok sadece garanti gordugunuz maçı yazabilirsiniz ilk defa kombine bir kupon yapmaya niyetlendim mümkünse 15 ve sonrası maçları olursa hepinizin emeğine sağlık kupon gelmesi halinde üzerimize düşeni yaparız
Bol şanslar 🙏Bol şans beyler kuponumuz 1 k veriyor