- 4,990
- 1,556
- 113
Sen de her lafa karış aferin 😂Oooo çok ayıp saygı çerçevesinde konuşalım biraz
Sen de her lafa karış aferin 😂Oooo çok ayıp saygı çerçevesinde konuşalım biraz
Sende her boka gül cano devamSen de her lafa karış aferin 😂
şike knka :/İlk maçtan yatmışiz beyler 1.25 orandan @mehmetinho saygılar![]()
Benim maç gelmiş . Benim hakkımı ver dostİlk maçtan yatmışiz beyler 1.25 orandan @mehmetinho saygılar![]()
Kupona çok guvenmistim kanka ya serana da harbiden ibnelik yaptıBenim maç gelmiş . Benim hakkımı ver dost
Alacağın olsun dost para tunne vBenim maç gelmiş . Benim hakkımı ver dost
Karismayayim diyorSen de her lafa karış aferin 😂
Lütfen sıkıntı. Varsa Dm den çözer misiniz.Ben bu tarz lafları duymak istemiyorum 🙏Lütfen bu arada bana mı guldunuz bilmem ama kötü niyetlede gulduyseniz size geri iyade ederim 🙏Sana da güldüğüme göre sen de bir boksun 😂
DEVAMKE
Herşeye olumlu olumsuz haha atıyor üyelerini tahrik ediyor tartışma çıkarmaya bakın ifadelerini anlarsın dost kupon kaybediyor haha atıyor engellemiyorum bana bir daha haha atsın olmadık yerde bildireceğim banlansin @Stone bilader gül bakayım bundan sonra herşeye hodri meydanKonu amacını aşmasın beyler ..
Şimdi cevao vermez birazdan gelir bir gülücük daha atar soğumasını bekliyorStone
Gerçekten dostum senin sorunun nedir
her yoruma gülücük atıyorsun
bana dahi 3 4 gündür her yoruma gülücük atıyorsun
yaşadığın sorunu psikolojik olarak düşünüyorum
yoksa başka bir sorunun mu var
Bu yorumada gülücük atsın bakalım psikoloji bozuk falan bilemem ama gıcıklığına insanları tahrik etmek için yaptığından eminim ben kolay kolay sorun etmem ama bu başka birşey haddini aşıyorStone
Gerçekten dostum senin sorunun nedir
her yoruma gülücük atıyorsun
bana dahi 3 4 gündür her yoruma gülücük atıyorsun
yaşadığın sorunu psikolojik olarak düşünüyorum
yoksa başka bir sorunun mu var
@Shellac @Daimon bu arkadaş abartiyor bazı konularıHerşeye olumlu olumsuz haha atıyor üyelerini tahrik ediyor tartışma çıkarmaya bakın ifadelerini anlarsın dost kupon kaybediyor haha atıyor engellemiyorum bana bir daha haha atsın olmadık yerde bildireceğim banlansin @Stone bilader gül bakayım bundan sonra herşeye hodri meydan
Bırak tamam 27 yaşına gelmiş hala 10 yaşında ki çocuk gibi davranıyor sorunlu vardır Allah yardım etsinGülmüş buna ne istiyor bu üye bela mi arıyorsun kardeşim sen kendine hala gülüyorsun bu uyarı yetmez buna @Shellac dost müdahale et hala gülüyor
Amin dost gunluk hayatinda böyle olmasın çok canı yanarBırak tamam 27 yaşına gelmiş hala 10 yaşında ki çocuk gibi davranıyor sorunlu vardır Allah yardım etsin