Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş / Bugünde Olmasın Mı Artık ?

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
5,625
113
@Enişte @TayfunWhite @savaskurt @Marley15 @alivelive @ŞAH @JustWatch @Penaltı @Tokmakci @Shellac @Daimon
Beyler herkese hayırlı sabahlar müsait olduğunuzda size zahmet bugün için güvenliğiniz bir maçı yazabilirmisiniz lütfen oranın önemi yok sadece garanti gordugunuz maçı yazabilirsiniz ilk defa kombine bir kupon yapmaya niyetlendim mümkünse 15 ve sonrası maçları olursa hepinizin emeğine sağlık kupon gelmesi halinde üzerimize düşeni yaparız
Dost ben şimdi gördüm.Benim en çok içime sinen maç Leicester maçının her iki yarıda gol olur seçeneği

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,022
13,144
113
@Enişte @TayfunWhite @savaskurt @Marley15 @alivelive @ŞAH @JustWatch @Penaltı @Tokmakci @Shellac @Daimon
Beyler herkese hayırlı sabahlar müsait olduğunuzda size zahmet bugün için güvenliğiniz bir maçı yazabilirmisiniz lütfen oranın önemi yok sadece garanti gordugunuz maçı yazabilirsiniz ilk defa kombine bir kupon yapmaya niyetlendim mümkünse 15 ve sonrası maçları olursa hepinizin emeğine sağlık kupon gelmesi halinde üzerimize düşeni yaparız
Bol sans

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,022
13,144
113
Abi dün benim kupon da geldi gece 😆😆hemde 20 dakikada won oldu 3 gol geldi 22 dakikada hayatımın en rahat wonuydu
Tebrikler kardesim takip edemedim uyumusum isyerinde oluyorum yada evde evli olunca takibi kaciriyoz bazen :) çok sevindim

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
1,984
113
olsun bence. bol şans

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,222
84,935
113
Bu kuponun tutma ihtimali milyonda bir bile değil awq

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,222
84,935
113
Şuan cepteki son 10 lirayla 2 kolon çılgın sayısal oynayanin şansı daha fazla

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Ya beyler ben adama 1.30 luk maç yazdım, işinize karışmak gibi olmasında, oran ne kadar düşük verirseniz o kadar şansımız yüksek olur,tamam aranızdan bi kaç bilmiş çıkıp 1.05 bile yatıyor diyecek,evet bende biliyorum öyle olduğunu ama doğada olasılık yüzdesi diye de bişey var,bunu da göz ardı etmeyelim, yüzde 50 ihtimalimiz varsa yüzde 20 ye dusurmeyelim

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Ya beyler ben adama 1.30 luk maç yazdım, işinize karışmak gibi olmasında, oran ne kadar düşük verirseniz o kadar şansımız yüksek olur,tamam aranızdan bi kaç bilmiş çıkıp 1.05 bile yatıyor diyecek,evet bende biliyorum öyle olduğunu ama doğada olasılık yüzdesi diye de bişey var,bunu da göz ardı etmeyelim, yüzde 50 ihtimalimiz varsa yüzde 20 ye dusurmeyelim
Adam 50-100 atacak bir k atmayacak herkes 1.30p verse verse 200 lira verir kupon