Sıkıntı yok da keşke hep kendı çevrendeki adamları almasaydın neyse Bol şansEvet beyler haksızlık olduğunu düşünen ben neden yokum diyen ?
Sıkıntı yok da keşke hep kendı çevrendeki adamları almasaydın neyse Bol şansEvet beyler haksızlık olduğunu düşünen ben neden yokum diyen ?
Haksızlık değil de usta ilk 50 kişiden 20 kişi ne demek biliyor musun çekiliş dmek çekiliş sitesinden oradan kafaya göre 20 kişi seçmek dmek değil yanlış anlamaEvet beyler haksızlık olduğunu düşünen ben neden yokum diyen ?
sen kendi kadron ile gelseydin pisicik. 7 -8 kişsiniz çıkmadı mı birinize ?Full paso kadronu yazmissin
Çekiliş yok dost adam bana ilk 50 kişiden 20 seç dedi bende seçtin bubarda sende varsın senide ekleyim listeye unutmuşum seni özür dilerimDostum neden çekiliş yapa 50 kişi yazıp çekiliş yap diyip buraya ss atmadın millet şimdi sana sallicak neyse
İlk 20 beğenen de vardık ama sorun değil. Kupon sahibi kazansın bol şanslarEvet beyler haksızlık olduğunu düşünen ben neden yokum diyen ?
Ben ortada haklı haksiz aramaktan ziyade benide eklemeni talep ediyorum😂🙏Evet beyler haksızlık olduğunu düşünen ben neden yokum diyen ?
Ben neden yokum beEvet beyler haksızlık olduğunu düşünen ben neden yokum diyen ?
Kadro derken dost bu listeye beni tanımayan adam çoktur yinede sen bilirsinFull paso kadronu yazmissin
Yok yazdım zaten üstte dostum adam dağıtıcı seçecek yazdığını yeni gördüm sıkıntı yomÇekiliş yok dost adam bana ilk 50 kişiden 20 seç dedi bende seçtin bubarda sende varsın senide ekleyim listeye unutmuşum seni özür dilerim
GrandpashaBol sanslarin olsun kral
Senide uaziyorum sonBen neden yokum be
Beni yazmadın agaÇekiliş yok dost adam bana ilk 50 kişiden 20 seç dedi bende seçtin bubarda sende varsın senide ekleyim listeye unutmuşum seni özür dilerim
Aynen dostum listeye birdaha bak maşallah tanimadigin adam yokKadro derken dost bu listeye beni tanımayan adam çoktur yinede sen bilirsin
benide eklermısın
Kesinlikle haksuzlikEvet beyler haksızlık olduğunu düşünen ben neden yokum diyen ?